Veikkausliiga ma 18.07. klo 18:00

Haka - Inter

Inter-hyökkäys on heikentynyt rajusti, mutta onnistuuko Haka yllättämään Ruxin ja Kettingin?

Maanantaina pelataan Veikkausliigassa yksi kamppailu, kun Haka toivottaa Interin tervetulleeksi kylään. Interin ykköstykin poistuminen on näkynyt todella valitettavalla tavalla hyökkäyspäässä ja europelitkin päättyivät heti kättelyssä. Pieni ja piskuinen koskilaisryhmä on tehnyt tälläkin sesongilla vakuuttavaa jälkeä ja etenkin hyökkäyspään hankintoja voi kehaista varsin onnistuneiksi.

Kova kamppailu on varmasti tulossa ja suurin kysymys lienee, pystyykö vieraiden kauden edetessä parantanut alakerta pitämään Lee Erwinin ja kumppanit kurissa. Logan Rodgerson on väläytellyt viime aikoina ja Stavros Zarokostasin panos esimerkiksi kahdeksan maalia viimeistelleen skotlantilaistykin Erwinin apuna on ollut korvaamaton. Ruxi ja Rick Ketting muodostavat tällä hetkellä kuitenkin todella vahvan topparikaksikon, jonka ohittaminen ei missään tapauksessa ole helppoa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Interin kovat tehot alkukaudella tulivat Petteri Forsellin sekä Benjamin Källmanin kautta, mutta jälkimmäinen on jättänyt joukkueen. Viime aikoina esimerkiksi Joonas Lepistö on saanut vastuuta yläkerrassa, mutta tulokset ovat jääneet laihoiksi. Inter teki Lahtea vastaan heinäkuun alussa ainoastaan yhden maalin ja hävisi, kun se pelasi ensimmäistä kertaa ilman maalikuningasta. Konferenssiliigan karsintojen kotiottelussa puolustaja Jussi Niska teki maalin Dritaa vastaan, mutta reissussa tuli rumasti tukkaan – jatkopaikka meni kosovolaisille yhteismaalein 3–1.

Källmanin lisäksi hyökkäyspäässä ei Valkeakoskella nähdä myöskään David Haroa, joka loukkaantui viime viikolla Kosovossa. On todella vaikeaa uskoa, että turkulaiset tässä matsissa maaleilla pääsevät mässäilemään – Haro on joukkueen toiseksi paras maalintekijä Forsellin ohella neljällä maalillaan ja joukkueen jättänyt Källman ehti pussittaa jo seitsemän maalia kuluvalla kaudella. Vaikuttaisi siltä, että Interin on onnistuttava puolustuspelaamisessaan ensiluokkaisesti, jos se mielii pisteistä taistella – mahdollisuus tähän tietysti on.

Betsien kannalta tämän ottelun osalta houkuttelevin vaihtoehto on hakea alhaista maalimäärää. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske Uhmapelaajien alle 2,5 maalia -valinta lapulle. Tuore bookkeri tarjoaa mukavasti kampanjoita, kilpailukykyiset kertoimet sekä ensiluokkaisen kohdevalikoiman kotimaiseen futikseen.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa