Suomen Cup ke 29.06. klo 18:30

Haka - KuPS

Filip Valencic palaa tuttuihin ympyröihin! Haka voi kuitenkin jopa yllättää KuPSin

KuPS sai hiljattain hyökkäykseensä tutun nimen, jota voi pitää todella kovana vahvistuksena loppukaudelle. Avauksen osalta nähdään varmasti vierailla rotaatiota jonkin verran. Haka on tullut vahvasti sisään kesätauolta ja napannut kotivoiton MIFK:n kustannuksella sekä taspelin SJK:n vieraana. Pelaajatilanne isännillä on hyvä.

Haka haastaa KuPSin Suomen Cupin merkeissä keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat Tehtaan kentällä puolivälierässä. Molempia varmasti kiinnostaa menestyminen tässä vaiheessa, mutta ainakin vierailla on mahdollisuus kierrättää hieman kokoonpanoaan. Tuore vahvistus Filip Valencic on erinomainen lisä kuopiolaishyökkäykseen ja miehen debyytti saatetaan hyvinkin nähdä jo keskiviikkona.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Isäntienkään yläkerran aseistusta ei pidä missään tapauksessa unohtaa. Lee Erwiniä on hehkutettu alkukaudella, eikä syyttä. Skottihyökkääjä on latonut Veikkausliigassa taululle jo seitsemän maalia ja tämä on pääsarjamaalipörssin piikkipaikalla yhdessä kuopiolaisten Tim Väydysen sekä Interin Benjamin Källmanin kanssa. Stavros Zarokostas sekä Logan Rodgerson ovat olleet niin ikään erinomaisesti onnistuneita hankintoja hyökkäyspäähän koskilaisilta. Molemmat jälkimmäisistä ovat summanneet kolme maalia pääsarjassa – kreikkalaispelaaja Zarokostas on lisäksi osunut kahdesti cup-kamppailuissa.

KuPS palasi kesän pitkältä maaottelutauolta hieman kyseenalaisesti. Joukkue onnistui edellisessä ottelussaan vaivoin voittamaan lujavireisen AC Oulun, mutta sitä ennen se jäi maaleitta Hongan vieraana ja hävisi 2–0-numeroin. Simo Valakarin miehistöllä ei ole pääsarjassa sinänsä syytä huoleen, sillä kovin kilpakumppani HJK on viime aikoina ryssinyt pisteitä vielä kovemmalla tahdilla. Lepuutuksia on kuitenkin tiedossa Haka-matsiin.

Kauden ensimmäinen kunnollinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin Veikkausliigan merkeissä Kuopiossa hieman ennen toukokuun puoliväliä ja tuolloin KuPS otti omansa 2–1-voitolla, mutta Haka osoitti ottelun lopussa vaarallisuutensa ja onnistui maalinteossa. Nyt joukkue pääsee kotikentälle, jolla se on ollut vakuuttava tällä kaudella. Erityisesti huipputehokas viimeistely on ilahduttanut kotikannattajia. KuPS saa pelata hyvän ottelun, jos se mielii jatkoon – isäntä ei missään tapauksessa ole rupusakki, vaikka hienoinen altavastaaja onkin.

Betsivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Haka lyö varmasti tässä vaiheessa kekkereitä laadukkaan avauskokoonpanon askiin ja aiemmin mainitun hyökkääjäkolmikon kanssa saa vierailija todella olla tarkkana. Teemu Tainion miehistö on ollut tauon jälkeen kuopiolaisia vahvemmassa vireessä. Avaa tästä pelitili ja iske betsit sisään TurboVegasille, joka tarjoaa parhaan kohdevalikoiman ja kilpailukykyiset kertoimet Suomen Cupiin. Kannattaa myös tsekata tervetulobonus talteen – se on erinomainen.

10 euroa pelirahaa