su 30.07. klo 15:00

Haka - Lahti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö sunnuntaina maalirikas jumbotaisto? Lahdelta puuttuu monta avainpelaajaa!

Synkässä formissa taapertava Haka saa vieraakseen suoran putoamiskamppailun vihulaisen FC Lahden sunnuntaina Tehtaan kentälle. Haka ei ole kyennyt voittamaan 13 otteluun, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, joten paine alkaa Valkeakoskella olla valtaisa. Sunnuntain matsi on jumbokamppailu, sillä Haka on viimeisenä ja Lahti on yhden sijan isäntiä edellä.

*Nappaa 30€ ilmaisveto tipsin lopusta löytyvillä ohjeilla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nyt kun Euroopassa ei ole enää kiireitä, pystyy Teemu Tainion ryhmä keskittymään yksinomaan sarjassa säilymiseen. Siirtoikkunassa tehtiin pari hankintaa, kun Maissa Fall ja Alberto Alvarado Morín saapuivat Valkeakoskelle. Lisäksi Kari Martonen saapui korvaamaan valmennustiimiin HJK:n riveihin lähtenyttä Ossi Virtaa.

FC Haka Valkeakoski

@FCHakaOfficial
Valmentaja Kari Martosella riittää kokemusta ja mies pyrkiikin vahvuuksiensa kautta auttamaan joukkuetta kurssin kääntämisessä.

"Olen vahvimmillani ottelutapahtuman aikana."

Lue lisää FC Hakan uusista hankinnoisa kotisivuiltamme:
fchaka.fi/?p=19459&previ…


Lahden otteet ovat sen sijaan ailahdelleet paljonkin. Alla on muun muassa komea vierasvoitto HJK:sta, mutta viimeksi hävittiin kotona kehnolla esityksellä IFK Mariehamnille. On vaikeaa ennustaa, millainen versio Mustista Kuhnureista nähdään sunnuntaina. Bubacar Djalón ja Teemu Penninkankaan pelikiellot eivät varsinaisesti helpota vieraiden urakkaa. Juho Pirttijoki, Marius Könkkölä ja Pablo Andradekin taitavat olla yhä sivussa.

Otetaan peleille sunnuntain koitokseen suurimaalisuutta. Haka tarvitsee kipeästi pisteitä ja tasuriin tuskin oltaisiin lainkaan tyytyväisiä. Lahden kokoonpanossa on aukkoja, joten Haka haistaa takuulla tässä veren. Kummallakin pitäisi olla asiallisia aseita tässä maalintekoon ja puolustuspelaaminenhan on ollut heikoissa kantimissa molemmissa leireissä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.