Veikkausliiga su 30.10. klo 15:00

Haka - VPS

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vepsu tulee otteluun puskutraktorin lailla – käyttääkö Haka omat paikkansa hyväkseen?

Haka otti viikolla tukevan otteen ensi kauden europelipaikasta, kun se nitisti tylysti VPS:n ensimmäisessä osaottelussa 0-3 vierasvoitollaan. Sunnuntaina täytyy vielä pitää pintansa Tehtaan kentällä, ja kauden sensaatio on valmis – Hakan kausi on ollut joka suhteessa aivan julmetun hieno suoritus, ja seurassa on havaittavissa todella positiivisia asioita. Myötätuuli näkyy sekä kentällä että kentän laidalla.

VPS on myös ollut kaudella positiivinen ilmestys, mutta ensimmäiseen osaotteluun se saapui aiempien otteluiden väsyttämänä. Kuten vetovihjeessämme uumoiltiin, lepoetu oli valttia ja Haka näyttikin joka suhteessa paremmalta kuin Raita. Toki Lee Erwinin hattutemppu oli komea suoritus, mutta koko joukkue pisti parasta peliin, ja esimerkiksi Luiyi De Lucasin virheetöntä työskentelyä oli nautittavaa seurata.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

VPS olisi voinut lisätä toiseen otteluun vielä jännitettä, jos olisi pystynyt kaventamaan peliä Hakan jouduttua vajaalle Jude Arthurin toisen varoituksen myötä. Näin ei kuitenkaan käynyt, ja Hakallakin oli omat paikkansa lisätä johtoaan toisella jaksolla. Vepsun toivo olisikin siinä, että se saisi Valkeakoskella aikaiseksi nopean maalin. Vaasalaiset lähtevätkin varmasti otteluun aktiivisella otteella.

Tämä tarkoittaa, että myös Hakalle tulee paikkoja, joista se osaa rankaista. Siksi overi maistuu tähän matsiin mansikalta. Mr Green tuntuu tarjoavan markkinatoppeja toisensa perään, ja niin se menee tässäkin. Vähintään kolmella maalilla saa hyvän kertoimen – avaa tili ja nauti tästä hedelmästä!