WTA ke 06.07. klo 15:30

Halep - Anisimova

Simona Halep on palannut huipulle! Onko lujaa pommittava yhdysvaltalainen jälleen vain suupala romanialaiselle?

Ryminällä Wimbledonin kärkikahinoihin palannut Simona Halep on tulessa keskiviikkona, kun vuoden 2019 mestari saa vastaansa 20-vuotiaan voimapesän Amanda Anisimovan. Naiset kohtasivat edellisen kerran juuri ennen Wimbledonia, eikä tuossa matsissa paremmuudesta ollut pienintäkään epäselvyyttä. Edellisellä kierroksella tunnissa Paula Badosan pudottaneen romanialaisen peli-ilme on tällä hetkellä sellainen, että yhdysvaltalaisen voittoa voisi pitää suurena yllätyksenä.

Halep jyräsi edellisellä kierroksella 2–0-voittoon (6–1, 6–2) maailmanlistan nelosta Badosaa vastaan. Peräti 11 ottelun voittoputkessa Wimbledonissa oleva romanialainen sai valjastettua espanjalaisvastustajansa lyöntivoiman omaksi hyödykseen ja pelasi todella aggressiivista tennistä. Läpi turnauksen Halepin meno on näyttänyt todella vakuuttavalle, eikä notkahduksia ole tullut – ensimmäistäkään erää vuoden 2019 mestari ei ole toistaiseksi turnauksessa pudottanut.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Lujaa pommittavan Anisimovan kohtalo saattaa olla tässä yhteydessä hyvin samankaltainen kuin Badosalla edellisellä kierroksella. Tämänhetkisistä asetelmista saatiin vieläpä näyte juuri ennen Wimbledonia, kun naiset kohtasivat Saksassa pelatun WTA-turnauksen puolivälieräkamppailussa. Matsi päättyi romanialaisen hyväksi 2–0 (6–2, 6–1) ja oli todella nopeasti ohi. Vaikka Anisimova on pelannut vahvan turnauksen, on vaikeaa uskoa, että yhdysvaltalainen pystyisi tälläkään kertaa tosissaan haastamaan parhaalle tasolleen hiljalleen pääsemässä olevaa Halepia.

Romanialainen on tällä hetkellä omalla tasollaan ja pitkästä aikaa grand slam -voittoa tosissaan hamuavan 30-vuotiaan itseluottamus on todella korkealla tasolla. Tässä ei missään tapauksessa haluta vähätellä Anisimovan hienoa turnausta tai potentiaalia. Nyt on kuitenkin tulossa väistämättä seinä vastaan – kliinisesti pelaavan Halepin 2–0-voitolle on tarjottimella todella makoisa kerroin Sportazalla. Avaa pelitili tästä ja lataa panokset sisään! Tuore lisäys bookkerivalikoimaan tarjoilee loistavan kohdevalikoiman Wimbledoniin ja erittäin kilpailukykyiset kertsit.

10 euroa pelirahaa