UHMAPELAAJAT ti 24.05. klo 21:45

Halifax - Chesterfield

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaikki puoltaa kotijoukkuetta!

Englannin liigajärjestelmän alla National Leaguessa pelataan myös pudotuspelejä. Liigan voittaja Stockport pääsi jo vihreälle oksalle, mutta toinen nousija ratkotaan monimutkaisen systeemin kautta kuuden seuraavan sarjassa sijoittuneen kesken. Illan otteluparista Halifax sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja Chesterfield seitsemänneksi, eli se selvisi viimeisenä joukkueena mukaan karsintoihin. Tämä puolivälierä on kerrasta poikki, joten lepsuiluun ei ole varaa.

Halifax pelasi hyvin vakaan kauden, ja menestys oli erityisen hyvää kotona, jossa joukkue voitti peräti 17 pelaamastaan 23 ottelusta. Koko liigan paras kotijoukkue voitti Chesterfieldin kuukausi sitten kotonaan 2-0. Halifaxin puolustus oli runkosarjassa koko liigan paras: 35 maalia 44 ottelussa kertoo omaa kieltään alakerran pitävyydestä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Chesterfieldin kauden loppu oli sen sijaan melko alakuloinen: viimeisestä neljästä ottelusta joukkue saalisti vain yhden pisteen. Kauden lopun laskevasta trendistä kertoo se, että Chesterfield voitti yhdeksästä viimeisestä vieraspelistään ainoastaan yhden. Yhtenä pääsyynä tähän on helmikuussa tapahtunut joukkueen parhaan maalintekijän Kabongo Tshimangan paha loukkaantuminen.

Play off ottelut ovat toki oma maailmansa, mutta niistäkään Chesterfieldillä ei ole kovin hyvää historiaa viime aikoina. Saatavilla olevilla kertoimilla lähdetään Halifaxin kelkkaan, sillä oikeastaan mikään ei tänä iltana puolla Chesterfieldiä. Sportazalla on tähän topit – ota nyt jo tämä buukkeri haltuun, jos et vielä ole sitä jostain syystä tehnyt!