Matteo Berrettini - Karen Khachanov

pe 21.06. Klo 12:00

Ottaako venäläinen revanssin?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Hallen ATP-turnauksen kolmannella kierroksella on luvassa mielenkiintoinen kamppailu, kun massapelaajina tunnetut italialainen Matteo Berrettini (ATP 22.) sekä venäläinen Karen Khachanov (ATP 9.) kamppailevat välieräpaikasta.

Berrettini voitti huikean viikon päätteeksi Stuttgartin ATP-turnauksen, ja on jatkanut vakuuttavia otteitaan Hallessa. Italialaisen vahvuutena on syöttöpeli, mutta palloralleissakin mies on äärimmäisen monipuolinen. Berrettini pelaa myöskin keskivertoa enemmän verkolla, vaikka mieluiten mies esittelee kovaa kämmenlyöntiään takakentältä.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Berrettinillä on melkoinen otteluruuhka, sillä mies on pelannut viimeiseen reiluun viikkoon seitsemän ottelua. Vaikka ottelut ovatkin yhtä lukuunottamatta päättyneet italialaisen hyväksi suoraan kahdessa erässä, on selvää että miehen kestävyys on koetuksella.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

 

Khachanov on ennenkaikkea loistava syöttäjä, mutta palloralleissa miehellä on aseenaan äärimmäisen pelottava kämmenlyönti. Khachanov pelaa todella yksinkertaista tennistä, hän pyrkii pitämään pelin takakentällä ja juoksuttamaan vastustajaansa voimakkailla krossilyönneillä. Tarvittaessa venäläinen on myöskin todella nopea jaloistaan, ja pystyy puolustamaan myöskin stoppareita varsin menestyksekkäästi.

Ottelu on uusintoa Stuttgartin toiselta kierrokselta, missä ottelu päättyi Berrettinin hyväksi suoraan kahdessa erässä. Nyt Khachanovilla on kuitenkin merkittävä lepoetu puolellaan, joten uskomme lähtökohtaisesti tasaisen ottelun päättyvän venäläisen voittoon.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!