Allsvenskan ma 25.09. klo 20:00

Halmstad - Elfsborg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Elfsborg sinnittelee mukana mestaruustaistossa – joutuuko Halmstad jälleen pettymään?

Allsvenskania pelataan maanantaina kahden ottelun verran ja toinen matseista käydään alempaan keskikastiin kuuluvan Halmstadin isännöidessä mestaruustaistossa mukana olevaa Elfsborgia. Isännillä on ollut jo pidempään vaikeaa, mutta myös vieraiden matkaan on tullut mutkia. Hyvänä iltana Halmstad pystyy haastamaan vieraat, mutta pisteille tuskin on kuitenkaan asiaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 20€ arvosta ilmaisvetoja!

Halmstad ei varsinaisesti ole putoamisuhan alla, vaikka voittoja kotijoukkue on onnistunut keräämään vain harvakseltaan. Sarjajumbo Varbergille häviämisen jälkeen ainoastaan Sirius kaatui toissa kierroksella ja toki myös Värnamolta irtosi piste. Viime matsissa Häckeniä vastaan isännät oli kiinni melkoisessa jättiyllätyksessä toisen jakson tehohetken jälkeen, mutta niin vain Halmstad suli viimeisen vartin aikana eikä käteen jäänyt yhtään mitään. Maaliero 23-38 kertoo myös siitä, että kun homma lähtee väärille raiteille, on usein luvassa rumat lukemat.

B.K Häcken Türkiye

@BKHackenTR
MS | BK Häcken 3-2 Halmstad

⚽️ 15' Mikkel Rygaard
⚽️ 79' Momodou Lamin Sonko
⚽️ 90+1' Even Hovland

Elfsborg on sinnitellyt loistavasti mukana mestaruustaistossa, mutta edellisten kierrosten tappiot on antanut Malmölle etumatkan. Tämän matsin voitolla eroa olisi enää yksi piste ja joukkueet myös kohtaavat vielä kertaalleen päätöskierroksella. Kyseistä matsia lukuun ottamatta Elfsborgin otteluohjelma loppukaudeksi on varsin helppo, joten siinä mielessä mitään ei ole vielä menetetty. Tappiot Värnamoa ja Kalmaria vastaan ilman tehtyä maalia herättää kuitenkin hieman huolta.

IF Elfsborg

@IFElfsborg1904

IF Elfsborg

@IFElfsborg1904
🔁 65' | Elfsborgs femte byte. Andri Baldursson ut, Gottfrid Rapp in.

#IFE | 0-3 | #KFF
⏱️ 90’ | Matchen är slut.

#IFE | 0-3 | #KFF

Halmstadilla on pelillisesti pari ihan kelvollista matsia alla, mutta Uhmapelaajien arvioissa tasoero on kuitenkin kerennyt kasvaa niin suureksi, että Elfsborg on edelleen vieraissakin jättisuosikki. Lapulle poimitaan vieraiden suoraa voittoa(1×2) keskitason panoksella. Kokoonpanojen osalta Elfsborgin merkittävin poissaolija on Alexander Bernhardsson – sen sijaan pelikieltonsa kärsinyt ykkösvahti Hakon Valdimarsson palaa maalille.

Voita kympillä 18,60€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peesaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 18,60€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – Elfsborg kertoimella 1,86.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.