la 01.06. klo 18:30

Halmstad - GAIS

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Halmstadin pistetahti on vihdoin hiipumassa – loistavaa kautta pelaava GAIS hyödyntää isäntien heikkoudet!

Allsvenskanissa uusi kierros käynnistyy lauantaina neljän ottelun voimin ja nyt otetaan katsaus Halmstadin sekä GAISin väliseen otteluun. Molemmat joukkueet arveltiin kauden alla sarjan häntäpäähän, mutta pisteiden valossa kumpikin on ylittänyt odotukset heittämällä. Kuitenkin vain toinen joukkueista on pelannut oikeasti laadukasta futista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Halmstadin 15 pisteen saldo antaa joukkueesta aivan liian hyvän kuvan, sillä maaliodottamien valossa voidaan puhua jopa koko sarjan heikoiten suorittaneesta joukkueesta. Voittoja on peräti viisi ja on kieltämättä melkoinen vääryys ettei yksikään kyseisistä matseista kääntynyt esimerkiksi tasapeliksi. Hiljattain on tullut kylmää kyytiä, kun viimeisistä viidestä ottelusta neljä on päättynyt tappioon – jokainen vähintään kahden maalin erolla. Ainoa voitto irtosi Häckenistä. Vaikka kunniaa on myös annettava Halmstadille, oli Häckenin esitys todella ala-arvoinen. Yläkerrasta Naeem Mohammedin pelikunto on epävarma.

Allsvenskan

@AllsvenskanSE
☀️ Bara en omgång kvar innan uppehållet!

Biljetter 👉 brnw.ch/21wKgHu

#Allsvenskan

Sarjanousija GAISin pelaamista on ollut ilo katsoa. Nykyistä sijoitusta kolmen parhaan joukossa vieraat tuskin kauden loppuun asti pystyy pitämään, mutta peliesitykset on ollut laadukkaita eikä kova pistesaldo ole ollut pelkästään tuurista kiinni. Alla on kaksi laadukasta kotivoittoa Häckeniä sekä Elfsborgia vastaan ja hiljattain ainoa tappiot on tullut sarjan kahta parasta joukkuetta Malmötä ja Djurgårdenia vastaan. Myös vieraiden kokoonpanotilanne on niin ikään hyvä, mutta puolustuksesta Robin Wendin Thomassonin kohdalla on kysymysmerkkejä.

Kauden aikana tasoero on kasvanut valtavasti eikä edes kotietu pelasta Halmstadia tässä tilanteessa. Uhmapelaajien arvioissa GAIS nousee vielä selvästi markkinaa suuremmaksi vierassuosikiksi, joten Novibetin tarjoamalla 2,25 kertoimella vedot isketään hyvillä mielin sisään. Jos buukkeri vielä puuttuu valikoimasta, tsekkaa alta ohjeet ja iske veto loistavan tarjouksen kera!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto 1×2 – GAIS haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.