UHMAPELAAJAT ti 05.07. klo 20:00

Halmstad - Jönköping Södra

Halmstad palaa voittojen tielle!

Superettanissa Halmstad on näyttänyt koko alkukauden vahvalta nousijakandidaatilta. Niinpä kahden viime kierroksen voitottomat ottelut ovatkin herättäneet hieman huolta kannattajissa. Jönköping Södralla on puolestaan tsemppaamista, sillä tätä menoa joukkue saattaa joutua ottamaan vauhtia alemmalta sarjatasolta. Toki kautta on vielä jäljellä, ja vierailla vara parantaa. Mutta miksi muutos alkaisi juuri tässä ottelussa?

Halmstad kärsi viime kierroksella kauden toisen tappionsa – HBK johti ottelua melkein täyteen aikaan asti, mutta lopussa Trelleborg teki pari nopeaa salamamaalia. Isossa kuvassa tämä ei muuta mitään: Halmstad on toiselle sarjatasolle oikein pätevän oloinen ja laadukas porukka, ja laatua löytyy penkiltä asti. Luokkaeroa löytyy ainakin illan vastustajaan, sillä Jönköping Södra ei ole isäntien veroinen nippu.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Erityisesti vaikeuksia on ollut J.Södran alakerrassa, joka on ollut koko sarjan vuotavin tähän asti. Maaleja joukkue osaa sinällään tehdä ihan mallikkaasti. Viime kierroksella Södra katkaisi orastavan tappioputkensa, ja pelasi kotitasapelin Örgryten kanssa. Hyvästä tsempistä kertoo se, että joukkue tuli kaksi kertaa tappioasemasta tasoihin. Jönköping kärsi jo alkukaudesta ison takaiskun, kun Malmö-laina Peter Gwargis loukkaantui pahanlaisesti.

Halmstad on iso suosikki, ja saa myös tipsin. Tasoitusta otetaan sen verran, että voiton pitäisi olla vähintään kahden maalin suuruinen. Joukkue saanee kyllä paikkoja, sillä sen verran harva vieraiden puolustus on.

10 euroa pelirahaa