Allsvenskan la 29.07. klo 21:00

Halmstad - Varberg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Halmstadille rutiinivoitto tarjolla – Varberg matkaa pettymyksestä toiseen!

Lauantaina Allsvenskanissa päivä paketoidaan heittopussin roolia pitävän Varbergin matkatessa Halmstadin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kesäkuun alkupuolella jolloin Halmstad haki täysin ansaitun vierasvoiton lukemin 1-2 – maalitehtailu alkoi vasta ottelun lopulla ja Varberg ehti nousta viime hetkillä tasoihin, mutta Halmstad kuittasi välittömästi. Kuten aikalailla jokainen joukkue, saa Halmstad Varbergia vastaan suuren suosikin aseman.

*Tsekkaa vihje loppuun ja lunasta peräti 25€ arvoinen ilmaisveto!

Kierrokseen lähdettäessä Halmstad löytyy tasaisesta keskikastista sijalta 7. tasapisteissä Kalmarin ja Norrköpingin kanssa. Se on onnistunut keräämään pisteitä tasaiseen tahtiin jotta häntäpää on jäänyt jo kauas taakse, mutta todennäköisesti sijoitus tulee tippumaan kauden edetessä, sillä esimerkiksi maaliodottamilla mitattuna Halmstad on ollut tuloksia heikompi. Edellisellä kierroksella Göteborgia vastaan matsi päättyi maalittomaan tasapeliin eikä kumpikaan tahtonut saada mitään aikaiseksi hyökkäyspäässä.

Ben Griffis

@BeGriffis
Post-Match Data Thread 📊🧵🇸🇪

Kalmar 1-0 Varberg

#Allsvenskan #kalmarff #varberg


Edellisellä kierroksella saatiin jälleen näyte siitä, minkä takia Varberg ei tule ensi kaudella enää Allsvenskanin puolella pelaamaan. Kalmarin maalivahti otti noin puolen tunnin kohdalla suoran punaisen, mutta miesylivoimalla pelatessa Varberg oli ottavana osapuolena lähes koko matsin. Ottelun lopulla Kalmar pääsi naulaamaan pilkulta ansaitun voittomaalin, kun ensin Varbergin pelaaja kompuroi itsensä vastustajan jalkoihin boksin kulmassa. Tällaisiin suorituksiin vierailla ei yksinkertaisesti olisi varaa.

Halmstadin voitolle(1×2) tarjotut 1,94 kertoimet poimitaan mukisematta vetokoriin. Varbergilta nähtiin taas uusi pohjanoteeraus viime kierroksella ja kaiken lisäksi loukkaantumishuolet osuu vieraiden kohdalle, sillä ainakin Oliver Alfonsi ja Vinicius Nogueira ovat edelleen sivussa ja myös maalivahti Stojan Lukicin pelikunto on epävarma. Halmstadin sen sijaan pitäisi päästä parhaalla rosterilla viheriölle.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.