2.Bundesliiga pe 28.07. klo 21:30

Hamburger SV - Schalke

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

2. Bundesliigassa kausi käyntiin huippuottelulla – Schalken suuntaan on kovat odotukset!

Saksassa 2. Bundesliigassa uusi kausi isketään perjantaina tulille todellisella huippuottelulla, kun viime vuosina kovasti nousua hakenut Hamburger SV isännöi uutta vauhtia alemmalta sarjaportaalta hakevaa Schalkea. Lähtökohtaisesti molemmat joukkueet kuuluu aivan 2. Bundesliigan kärkikoriin, joten laadukasta matsia sopii odottaa. Suomalaisittain harmillisesti Anssi Suhonen on jälleen loukkaantuneena kauden alkaessa.

*Tsekkaa tästä heinäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

HSV:n kohdalla viime kausi oli murheellinen – nousu Bundesliigaan ei onnistunut vieläkään ja päätöskierroksella haave mureni aivan loppuhetkillä. Lisäksi karsinnoissa vastaan asettunut Stuttgart oli pelilliseltä tasolta selvästi normaalia häntäpään joukkuetta vahvempi eikä HSV:lla lopulta ollut mitään palaa ja se hävisi ottelut yhteismaalein 1-6. Uusista hankinnoista Dennis Hadzikadunic toivotaan tuovan lisää tukea puolustukseen ja lisäksi Immanuel Pherai on mielenkiintoinen nimi seurattavaksi toisessa päädyssä viheriötä.

Hamburger SV

@HSV
Erneutes Pech für Anssi #Suhonen. 😢⛑

Unser Mittelfeldspieler hat sich am Montag (10. Juli) bei einem Zweikampf im Training das linke Wadenbein angebrochen.

Bleib stark und komm schnell wieder zurück, Anssi. Gute Besserung! 💙

#nurderHSV

Schalken visiitti Bundesliigan puolella jäi tällä kertaa lyhyeksi eikä putoamista voi pitää vääryytenä esityksiin nähden, vaikka toki vierailla omat hetkensä oli kevätkauden alkupuolella. Kokoonpanorintamalla ennen kaikkea keskikentällä pakkaa on sekoitettu, kun muun muassa Alex Kral, Tom Krauss, ja Rodrigo Zalazar vaihtoivat maisemaan. Vastaavasti tulopuolella korvaajiksi hankittiin pelaajia kuten Ron Schallenberg, Paul Seguin ja Lino Tempelmann. Timo Baumgartl puolestaan on hyvä lisäys puolustukseen.

FC Schalke 04

@s04_en
Our sporting director on our new centre-back 💬

#S04

Vaikka Schalken otteet Bundesliigassa jätti parantamisen varaa, on joukkueen materiaali kuitenkin sitä tasoa, että mikään muu kuin kauden päätteeksi nousu takaisin olisi pettymys. Uhmapelaajat hyppää kauden avausotteluun Schalken kyytiin ja pelivalinnaksi lähdetään hakemaan maltillisesti vieraita +0,5 tasoituksella, eli tasapeli tai vierasvoitto kelpaa.