Bundesliiga ma 05.06. klo 21:45

Hamburger SV - Stuttgart

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stuttgart kiinni sarjapaikassa – vieläkö HSV:lta löytyy ässä hihasta, vai jatkuuko joukkueen taival 2. Bundesliigassa?

Maanantaina päästään sinetöimään Stuttgartin paikka Bundesliigaan kaudelle 2023-2024. Haastajan asemasta karsintoihin lähtenyt Hamburger SV jäi heti alkuun täysin alakynteen ja todennäköisesti kuoppa on jo niin syvä, että sieltä ei edes kotiyleisön edessä nousta. Toki pieni mahdollisuus kotijoukkueelle on jätettävä, mutta isäntien on nostettava riskitasoja jo hyvissä ajoin, mikä tarjoaa Stuttgartille loistavan sauman lyödä viimeiset naulat arkkuun.

*Tsekkaa vihje loppuun ja lunasta peräti kolme 50€ ilmaisvetoa!

Stuttgart ei ensimmäisessä kohtaamisessa lähtenyt suurena suosikkina pakittelemaan, vaan HSV:n luulot otettiin pois heti alkumetreillä. Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisellä minuutilla, kun puolustaja Konstantinos Mavropanos puski kulmasta pallon maaliin. HSV:n maalilla Daniel Heuer Fernandes yritti pitää joukkuetta mukana pelissä muun muassa torjumalla rangaistuspotkun ensimmäisellä jaksolla, mutta lopulta paine kasvoi liian suureksi ja toisen jakson alkuun Stuttgart viimeisteli nopeasti kaksi maalia. Tunnin kohdalla HSV haki uutta virtaa ottamalla Anssi Suhosen kentälle, mutta vain vajaa 10 minuuttia ehti kulua kunnes Suhonen lähti suoralla punaisella suihkuun.

HSV:lla on melkoinen vuori kiivettävänä. Toki HSV onnistui 2. Bundesliigan puolella tekemään mukavan kasan maaleja kuluneella kaudella, mutta nyt vastustaja on useamman pykälän kovempi. Kuten Uhmapelaajien ensimmäisen ottelun ennakossa mainittiin, ei Stuttgartin tämän kauden pelillinen taso lopulta ollut läheskään niin huono mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää ja se myös nähtiin ensimmäisessä kohtaamisessa. Nyt HSV:n on otettava entistä enemmän riskejä, mikä avaa omat saumansa Stuttgartille.

Tänäkään vuonna HSV:n panos ei tule riittämään noustakseen takaisin Bundesliigaan ja pahimmassa tapauksessa kaudesta jää todella huono maku suuhun. Uhmapelaajat hyppää jälleen kerran Stuttgartin kelkkaan ja tällä kerralla pelivalinnaksi otetaan vieraiden yli 1,5 maalia 1,94 kertoimella. Ottelun kuva tulee todennäköisesti vaihtumaan, sillä lähtökohtaisesti vieraiden ei tarvitse maaleja tehdä, mutta pelkästään bussin parkkeerausta ei kannata odottaa ja HSV:n riskitasojen ollessa korkealla Stuttgart tulee varmasti omat paikkansa saamaan.

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Toimi näin:

1. Siirry Bluechipille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 50€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌
5. Toteuta tämä vielä kahdesti ja lunastat yhteensä 150€ edestä herkkuja!

*Tarjous vain uusille asiakkaille, ensimmäiselle kolmelle talletukselle.