Allsvenskan su 15.05. klo 16:00

Hammarby - AIK

Tukholmassa tarjoillaan derbyherkkua! Jatkuuko AIK:n hurja nollaputki vieraskentän haasteista huolimatta?

Allsvenskan tarjoilee makoisaa derbyherkkua sunnuntai-iltapäivään Tukholmasta. AIK leivotaan kertoimien valossa loistavan alun kauteensa saaneen Hammarbyn vieraana yllättävän selväksi altavastaajaksi, mitä ei purematta niellä. Isännän otteet ovat jo parin edellisen kierroksen aikana hieman tasaantuneet ja edellismatsissa se jäi hieman yllättäen Kalmarin vieraana kokonaan nollille. Selättääkö huippuvireinen vierailija fasiliteettien tuomat haasteet alavireisempää isäntää vastaan?

AIK dominoi keskiviikkona ottelua hieman siipirikkoisena pelanneen Malmön kustannuksella todella tyylikkäästi kotinurmellaan ja naarasi täyden pistepotin. Uhmapelaajat avasi samalla betsit Allsvenskanissa tämän kauden osalta ja mukava voittohan sieltä napsahti. Tukholman derbyssä – joka on samalla kärkikamppailu – Hammarbyn vieraaksi Johanneshoviin matkaava ryhmä on todellakin löytänyt pelihuumorinsa kauden alun vaikeuksien jälkeen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Hammarby hävisi 2–0-lukemin Kalmarille edellisessä matsissaan ja sitä ennen sesongin upeasti avannut joukkue taipui maalittomaan tasapeliin niin ikään Malmötä vastaan kotonaan. Isännillä on muutamia kysymysmerkkejä kokoonpanonsa suhteen. Varmuudella sivussa olevan topparin Jón Guðni Fjólusonin lisäksi sairastumisesta kärsinyt Joel Nilsson sekä debyyttiään yhä odotteleva gambialaishyökkääjä Bubacarr Trawally saattavat olla sivussa.

Vieraiden kausi alkoi kehnosti, mutta sitten alkoi tapahtua. AIK on kiilannut jo Hammarbyn ohitse sarjakärkeen, vaikka sillä on toki yksi ottelu enemmän pelattuna. Vierailija on timanttisessa viiden ottelun voittoputkessa maalierolla 7–0 ja matkan varrella jalkoihin ovat jääneet Malmön lisäksi esimerkiksi Djurgården sekä Göteborgin IFK. Nyt joukkue toki joutuu tekonurmelle, mikä vaikuttaa jonkin verran asetelmiin – ehkä jopa taktiseen lähestymiseen – mutta tuskin tämäkään Bartosz Grzelakin joukkoja lannistaa.

AIK:n pelaajatilanne on erinomainen ja ainoastaan maalivahti Kristoffer Nordfeldtin pelaaminen on kysymysmerkki – mies ei ollut kehissä Malmö-ottelussa, jossa tolppien välissä nähtiin kokenut serbialaisvahti Budimir Janosevic, joka joutui voiton ja nollapelin eteen venymään pallon tielle pari kertaa. Maalivahtiosastoonsakaan vierailija ei tässä derby- ja kärkimatsissa kaadu. Pelivalinnaksi otetaan AIK:n voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa