Allsvenskan su 17.07. klo 16:00

Hammarby - Elfsborg

Hammarby oli pelottavan hyvä maanantaina! Löytääkö alkukauden komeetta tasaisuutensa?

Edellisillä kierroksilla vahvoja tuloksia kaapinut Elfsborg vierailee seuraavana Tele2 Arenalla Tukholmassa. Hammarby otti viikon alkajaisiksi maanantaina todella vakuuttavan voiton kotonaan Göteborgia vastaan, eikä boråsilaisillekaan ole helppoa visiittiä pääkaupunkiin tiedossa. Loistavasti kautensa aloittaneen isännän otteet ovat huippustartin jälkeen hieman tasaantuneet, mutta edellinen matsi oli jälleen käsittämättömän vahva ja tasainen suoritus.

Hammarby näytti maanantaina pitkästä aikaa parhaita puoliaan. Joukkue oli kiinni pallollisessa pelaamisessa lähes koko 90-minuuttisen ja se kuuluu ryhmän ehdottomiin vahvuuksiin. Tällä kertaa homma ei mennyt näennäiseksi pyöriskelyksi, vaan joukkue löysi lukuisia murtautumismalleja, joiden kautta se pääsi horjuttamaan jatkuvasti Göteborgin puolustusta ja löysi ykkössektorin maalintekopaikoille. Ottelu päättyi 3–0-numeroin, mutta osumia olisi voinut tulla useampikin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jos isäntä pystyy Elfsborgia vastaan jatkamaan siitä, mihin se edellisessä matsissaan jäi, ei sillä pitäisi suurta hätää olla. Vierailija on pystynyt napsimaan pari kovaa tasapeliä, kun sekä sarjaa johtava Häcken että Tukholman AIK ovat kärsineet pistemenetyksiä joukkueen käsittelyssä. Hammarby pääsee kuitenkin huippusuorituksen jälkeen ja erinomaisesti valmistautuneena toistamiseen kotikentälleen, joten se voisi olla jopa vahvempi ennakkosuosikki.

Vaikka vierailija on pelannut tuloksellisesti vahvasti ja onnistunut hyökkäyspäässä, on omissakin kolissut viime aikoina. Parissa edellisessä tasapelimatsissaan joukkue on joutunut antautumaan kolmesti ja Hammarby on osoittanut pystyvänsä luomaan maalipaikkoja kovimpiakin ryhmiä vastaan sangen kiitettävästi. Gustav Ludwigson onnistui pitkästä aikaa maalinteossa GIFK:ta vastaan ja Nahir Besara viimeisteli jo kauden viidennen kaappinsa.

Hammarby pääsi edellisessä ottelussaan todella lähelle sitä tasoa, jolla se pelasi alkukaudella. Sesongin ensimetreillä tukholmalaisryhmä vaikutti lähes voittamattomalta ollessaan kaikilla osa-alueilla todella laadukas. Vaikka Elfsborgilla on mukava pisteputki, isäntä dominoi väkisin sunnuntain matsin itselleen. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto (1×2). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske Allsvenskan-betsit sisään erinomaisilla kertoimilla!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa