Allsvenskan ma 11.07. klo 20:00

Hammarby - Göteborg

Jääkö Hammarby taas jalkoihin? Marcus Berg on mukavassa maalivireessä

Loistavan alkukautensa jälkeen hieman hyytynyt Hammarby kohtaa maanantaina Göteborgin IFK:n, joka on napannut upeasti kaksi voittoa peräkkäin kesätauon jälkeen. Maalijyvä on löytynyt mukavasti, vaikka toki vastustajat ovat olleet hieman heikompia. Kokonaisuudessaan vierailta on nähty melko heikon alkukauden jälkeen vahva tasonnosto ja viiden matsin otannalla plakkariin on kertynyt kymmenen pistettä. Hammarby hävisi viimeksi heinäkuun alussa Tukholman paikallismatsissa Djurgårdenille ja sitä ennen se pelasi Häckenin kanssa tasurin.

Hammarby on ollut pienoisessa laskusuhdanteessa hurjan alkukauden jälkeen. Viiden matsin otannalla joukkue on kerännyt ainoastaan pisteen per ottelu -keskiarvolla, eikä maalinteko ole sujunut samaan tapaan kuin sesongin ensimmäisissä matseissa. Sen lisäksi, että hyökkäyspäässä on ollut hieman tukkoisempaa, on omissakin kolissut peräti seitsemän kertaa edellä mainitulla otannalla. Ainakin maalivahti Oliver Dovin, keskikenttä Abdul Khalili sekä niin ikään yhä sivussa oleva puolustaja Richard Magyar puuttuvat kotijoukkueen kokoonpanosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Göteborgin konkarihyökkääjä Marcus Berg on löytänyt mukavan maalivireen viime aikoina, kun mies latasi Degerforsia vastaan kaksi täysosumaa ja iski niin ikään pari maalia Sundsvallia vastaan toukokuun viimeisessä kamppailussa ennen maaottelutaukoa. Takavuosien maajoukkuetykillä on siis nyt kasassa jo neljä nyyttiä kolmessa edellisessä ottelussa. Kotijoukkueen puolustus saa todella olla hereillä, sillä Göteborg on viime aikoina osoittanut vaarallisuutensa. Tästä matsista voi tulla tasainen vääntö, vaikka kertoimet puoltavat todella selvästi isäntiä. Betsien ottaminen vieraiden kannalta kiinnostaa eniten.

Pelivalinnaksi maistuu, Göteborg tasoituksella (+0,5). Betsi osuu sekä tasapelillä että vieraiden voitolla. Göteborg on ollut viime aikoina tuloksellisesti huomattavasti paremmassa vireessä kuin isäntä ja etenkin kovia joukkueita vastaan Hammarby on ollut vaikeuksissa. Vieraiden loukkaantumistilanteessa ei tiettävästi ole muutoksia, joten se pääsee Tukholman vierailulle lähes parhaalla mahdollisella miehistöllään.

10 euroa pelirahaa