Allsvenskan su 26.06. klo 16:00

Hammarby - Häcken

Allsvenskan palaa tauolta Tukholmassa huippuottelulla! Iskeekö yllättäjä Hammarbyn kanveesiin?

Allsvenskan palaa lähes kuukauden kestäneeltä kesätauolta sunnuntaina. Tämän kierroksen herkkupalana pelataan kärkimatsi Tukholmassa, kun Häcken vierailee Tele2 Arenalla. Joukkueiden edellisistä kilpailullisista matseista on todella kauan, joten pelituntuma on pieni kysymysmerkki. Vierailla on allaan kolme harjoitusmatsia ja isäntä on pelannut kesäkuussa pari kamppailua.

Häcken on ollut ehdottomasti positiivisin yllättäjä tällä Allsvenskan-sesongilla – ainakin ennen kesätaukoa. Joukkue on piikkipaikalla otettuaan huikeasti täyden pistepotin jo viidessä kamppailussa peräkkäin. Kymmenessä pelaamassaan ottelussa miehistö on hävinnyt ainoastaan kerran, mikä on loistosuoritus. Pelillisesti joukkue on venynyt vahvasti, sillä sen materiaali ei missään tapauksessa ole parasta A-luokkaa Ruotsin pääsarjassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tuhkolmalaisisäntä aloitti sesongin todella vahvasti, mutta sittemmin tahti hyytyi pahasti. On kiinnostavaa nähdä, löytääkö Hammarby dominanssinsa takaisin tauon jälkeen. Viiden matsin kuntopuntarilla joukkue on kuitenkin kerännyt kuitenkin peräti kymmenen pistettä vähemmän kuin Häcken. Poissaolojen osalta ei ole kummallekaan erityistä etua tarjolla – Hammarbyn Oliver Dovin sekä Jon Gudni ovat telakalla ja vierailla puuttuvat pelikiellossa olevan Peter Abrahamssonin lisäksi kysymysmerkkinä pysyy Ibrahim Sadiq sekä Ali Youssefin pelikunto.

Betsien kannalta matsi on kinkkinen. Osaltaan tähän vaikuttaa pitkä pelitauko. On kuitenkin selvää, että vierailija oli huomattavasti kovemmassa formissa, kun lähdettiin breikille. Molemmat joukkueet ovat mättäneet maalipaikoistaan kovalla prosentilla palloa pussiin, eikä keskinäinen kamppailu varmasti ole poikkeus. Pelituntuman puute voi näkyä esimerkiksi kasvaneena virheiden määränä. Betsivalintana maistuu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske vedot sisään!

10 euroa pelirahaa