Allsvenskan su 16.07. klo 16:00

Hammarby - Kalmar

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kalmar on tuloksiaan heikompi – jatkuuko Hammarbyn vahvat otteet?

Sunnuntaina Allsvenskanissa sarjataulukon ylempään keskikastiin tiensä raivannut Kalmar matkaa Hammarbyn vieraaksi. Kalmar on yhden ottelun vähemmän pelanneena onnistunut keräämään kolme pistettä isäntiä enemmän, mutta tulosten takaa vieraiden tilanne ei ole niin ruusuinen mitä voisi luulla. Alkuillan taistoon Uhmapelaajien katseet kiinnittyy kotivoiton suuntaan.

*Tsekkaa vihje loppuun ja poimi peräti 30€ ilmaisveto!

Hammarbyn kausi on ollut pitkälti keskikertainen, mutta nousu korkeammille sijoituksille ei tulisi suurena yllätyksenä. Toistaiseksi 15 ottelussa Hammarbyn verkkoon on tehty 24 maalia, mutta mukana on ollut myös hieman heikkoa tuuria. Edellisellä kierroksella voittosaldo kasvoi vierasvoitolla Siriusta vastaan – ottelu oli pitkään tasainen, mutta Hammarby sai paremmin luotua painetta loppua kohden ja nousi lopulta ansaitusti voittoon. Kokoonpanorintamalla kotijoukkueen tilanne on lähtökohtaisesti hyvä, vaikka Loret Sadikun ja August Mikkelsenin pelikunto on vielä epävarma.

Hammarby Fotboll 🏆

@hammarbyfotboll
Med 102.31 på uret stoppar domaren pipan i munnen – tre bortapoäng! Hammars 1-2-nick och Dovins enhandsräddning på stopptid blir avgörande i andra halvlek.

#IKSHIF | #Bajen

Kalmarin maalitehtailu ei ole ollut mitenkään häikäisevällä tasolla, mutta sitäkin enemmän huolestuttaa se, että maalipaikkoja on syntynyt vielä toteutuneita maaleja heikommalla tahdilla. Siinä missä kotijoukkueelta ei ole yksittäistä maalitykkiä löytynyt, on Kalmar päässyt nauttimaan Mileta Rajovicin maalitehtailusta seitsemän osuman edestä. Nyt suurin huoli kohdistuu kuitenkin omaan päätyyn, josta avainpelaajiin kuuluva maalivahti Ricardo on sivussa pelikiellon vuoksi.

Tässä taistossa pelkästään sarjataulukkoa tuijottamalla Kalmarin voisi luulla olevan vieraissa lähes tasavahva, mutta tulosten takaa Hammarby on tarjonnut tällä kaudella vieraita selvästi vahvempia esityksiä. Tähän kun vielä lisätään vieraiden ykköstorjujan poissaolo, kelpaa suora kotivoitto maltillisella panoksella kupongille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Hammarby” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.