Nicolas Jarry - Alexander Zverev

ti 23.07. Klo 16:30

Zverevin kasvojenpesu alkaa massakentältä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Hampurin ATP-turnauksen avauskierroksella on vastakkain todella mielenkiintoinen kaksikko, kun chileläinen Nicolas Jarry (ATP 64.) kohtaa saksalaisen Alexander Zverevin (ATP 5.)

Jarry on todella ennakkoluuloton pelaaja, jonka esitykset vaihtelevat todella paljon. Massakenttä on ehdottomasti miehen lempialusta, ja viime otteluissaan massalla hän onkin esiintynyt varsin vakuuttavasti.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Jarryn syöttö on melko kova, mutta ei kovinkaan varmatoiminen. Parhaimmillaan chileläinen on päästessään lyömään kämmeneltä kovaa krossia. Mies pelaa melko pitkälti tulos tai ulos perjaatteella, eli kun hänen pelinsä ei ole aivan parhaassa vireessä, johtaa pelityyli lukuisiin helppoihin virheisiin. Jarryn taidot riittävät ehdottomasti kaatamaan myös kovia nimiä pelin toimiessa, mutta tarvittava suoritusvarmuus uupuu miehen otteista.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Zverevin nurmikenttäkausi oli lievästi sanottuna täysi farssi ja ATP-listalla viidenneksi sijoitettu superlahjakkuus tarvitseekin pikaisesti ottelu- ja turnausvoittoja jos mielii pitää paikansa maailman kymmenen parhaan joukossa. Zverev on kuitenkin massakentällä parhaimmillaan, ja päästessään pelaamaan kotimaassaan lempialustallaan on hän erittäin varteenotettava turnausvoittaja.

Zverev on parantanut syöttöpeliään merkittävästi viime kaudesta, ja hän syöttääkin todella paljon läpisyöttöjä nykyään. Palloralleissa Zverevillä on aseenaan maailman parhaisiin lukeutuvan kämmenlyönnin lisäksi todella monipuolinen lyöntivalikoima. Saksalainen on lisännyt stoppareiden käyttöä pelissään varsin hyvällä menestyksellä. Zverev on myöskin suuresta koostaan äärimmäisen hyvä liikkumaan pitkälti peliälynsä takia.

Zverevin kertoimet ovat viime otteluiden alisuorittamisen takia reippaasti koholla, ja uskommekin että massakentällä näemme jälleen tuttua Zvereviä, jolle Jarry ei hyvänäkään päivänä voi yhtään mitään. Lapulle lähtee Zverevin voitto suoraan kahdessa erässä.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!