F Liiga la 08.10. klo 18:30

Happee - EräViikingit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Salibandyn suurseuran kyntäminen ei lopu – Happee marssii selvään kotivoittoon!

Happeen viidestä alkukauden ottelusta peräti neljä on venynyt yli varsinaisen kuusikymppisen. Kahdesti on tullut lettiin ja kolmesti jyväskyläläiset ovat päässeet juhlimaan voittoa.

Happee on hyökkäyssuuntaan yksi sarjan laadukkaimpia nippuja ja tehtyjen maalien keskiarvossa ottelua kohden joukkue kärkkyy sijalla yksi. Koirankopista loikannut Markus Salmi on yhdessä Niko Laitin ja Kaapo Siekkisen kanssa ollut hyvässä iskussa. Ja Jami Manninen ja Markus Sipronen pitävät standardin erittäin korkealla nimellisessä kakkosviulussa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

EräViikinkien murhenäytelmä ei suinkaan ole vielä ohi ja tragedia saa tänään lisää jatkoa. Kuuden pelatun matsin jälkeen fuusioseura on raapinut kasaan ainoastaan yhden vinstin ja senkin heittopussi FBC Turun kustannuksella.

Ykkösorkesterissa Joakim Lund saa yhdessä lasaretin puolelta palanneen Tommi Rosendahlin kanssa allekirjoittaneelta puhtaat paperit mutta muu kokoonpano jää tylysti luokalleen. Penkin takana Tomi Rastas on jo aivan köysissä ja kengän kuva takapuolessa on vain ajan kysymys.


Happee on illan vieraita valovuoden edellä ja kaksikon yhteinen historiakin puoltaa vahvasti selkeää kotivoittoa. Samalla kun EräViikinkien oma tehokkuus on lastenkengissä, on kärkijoukkueet latoneet reikäkuulaa sen verkkoon yhdeksän nyytin ottelukeskiarvolla. Happee voi lyödä taululle rumatkin lukemat ja vähintään kolmen maalin kotivoitto kattaa riskin mallikkaasti.