la 06.11. klo 18:30

Happee - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako kovassa vireessä oleva Happee voittokulkuaan, kun Indians vierailee Monnarilla?

Jyväskylän Happee teki siirtomarkkinoilla kovia satsauksia ja nyt teot alkaa tuottaa hedelmää. Keskisuomalaiset seilaavat kovalla 8-2 rekordilla, ainoastaan Classic ja Nokian KrP ovat onnistuneet nylkemään hirviryhmän.

Jami Manninen löytyy pistepörssin kolmannelta sijalta ja pienen kolhun jälkeen Peter Kotilainenkin on palannut jälleen pelaavaan kokoonpanoon. Nuoret Markus Salmi sekä entisen seuransa kohtaava Niko Laiti ovat olleet erinomaisia hankintoja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vanhasta päättömästä hirvirytkeestä ollaan pikkuhiljaa kehittämässä peliä selkeästi kontroilludumpaan suuntaan. Omissa kolisee aiempaa vähemmän mutta maalinteon kanssa Happee ei juurikaan tuskaile.

Indians on jonkin sortin murrosvaiheessa. Joukkue on kyllä napsinut pisteitä hyvällä tahdilla mutta pelillisesti Heimo polkee paikallaan.

Aaro Astala on joukkueen selkeä ykköspyssy mutta Teppo Salo on äitynyt alkukierroksilla kovaan pistetehtailuun. Otto Lehkosuo on iskenyt puolustajan paikalta reikäpallon vastustajan verkkoihin jo seitsemän kertaa.

Happee on vahvassa vireessä eikä allekirjoittanut vielä täysin osta Indiansia osakkeita. Hirviryhmä on kotonaan erittäin vahvoilla joten napataan suora kotivoitto kupongille talteen.