F Liiga la 24.09. klo 18:30

Happee - Nokian KrP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat käyttää markkinan ylireagoinnin hyödyksi – Näätä raatelee Hirvet!

Happeen viime kausi päättyi isoon mahalaskuun kun lähes b-miehistöllä operoinut TPS päätti Hirvien kauden jo puolivälieriin. Tulevaa sesonkia varjostavat jälleen taloushuolet sekä varsin erikoiset liikkeet siirtomarkkinoilla.

Vaihtuvuus oli Jypinkylässä suurta ja ovi kävi kumpaankin suuntaan. Ulospäin Happee menetti kärkipuolustajistaan peräti kolme ja sisäänpäin seurajohto naarasi pelkästään hyökkääjiä. Markus Sipronen oli markkinoiden halutuin vonkale ja Perttu Koljosella on Teuvo Kinnusen kanssa kaikki eväät nousta liigan kärkikasvoiksi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Hyökkäysarsenaali on erittäin vahva Jami Mannisen ja Siprosen johdolla. Oma kasvatti Kaapo Siekkinen tekee lopullista läpimurtoa liigatasolla ja esimerkiksi viime kaudella 21 osumaa sylkenyt Markus Salmi on joutunut penkin päähän puremaan tuppea.


Nokian KrP lähtee kirkastamaan viime kauden hopeamitaleja ja on alkukauden myllerryksestä huolimatta Classicin ykköshaastaja. Tähtivahti Miro Tuomala on lasaretin puolella ja salonkikelpoista kakkosvahtia ei tähän hätään näädillä ole tarjota.

Janne Kainulaisen suojatit ovat olleet alkukierroksilla täysin syväjäässä. Indians nylki näätää 4-7 ja viimeksi aiemmin viikolla heittopussi Lasb löi nokialaiset ahtaalle.

Henri Johanssonin, Mikko Laakson ja Joona Rantalan johdolla kokoonpano on äärimmäisen kova ja supertalentti Juuso Ahola tulo tuo alempiin vitjoihin hyvin leveyttä lisää. Puolustuksessa ex Happee-kippari Emil Ukkonen on napannut ison roolin Miska Mäkisen parannellessa vielä polveaan.


Nokia on kaksikosta perustasoltaan ja materiaaliltaan selvästi parempi ja markkina on reagoinut vieraiden maalivahtiongelmaan sekä avauskierrosten kasvukipuihin jo liiankin vahvasti. Poimitaan Näätää lapulle Mobilebetin tykkikertoimella.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Nokian KrP voittaa kertoimella 2.35
4. Kun vetosi voittaa olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 4.7 (2 x 2.35)