F Liiga su 12.02. klo 17:00

Happee - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oilersin koneeseen öljyt vaihdettu ja moottori lämpenee! – Otteluruuhkassa tarpova Happee liian suuri suosikki.

Salibandyn F-liiga tarjoilee sunnuntaina herkullisen ilotulituksen, kun kuntopuntarin kärjessä viilettävät Happee ja Oilers iskevät yhteen legendaarisella Jyväskylän Monnarilla. Puoliammattilaissarjassa NHL ottelutahdilla pelejä tahkonneen kotijoukkueen bensa ei riitä koko kuusikymppistä ja vieraille saadaan leivottua tähän makea vetoidea.

Happee on kiistatta ollut hirmu vedossa ja alla on jo peräti seitsemän ottelun voittoletku. Ihan liikaa Hirviteatterissa ei kuitenkaan kannata innostua sillä otteluohjelma on viime aikoina ollut naurettavan helppo. Oilers-mittelö on jyväskyläläisten neljäs rypistys kahdeksaan päivään, joten ihan tuoreilla jaloilla Tero Kotilaisen suojatit ei otteluun ravaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kaapo Siekkisen johtama ykkösviisikko on ollut pelipäällä ja hyökkäys-arsenaali on niinkin leveä, että esimerkiksi hyökkääjinä viihtyneet Markus Sipronen ja Perttu Koljonen parivaljakko luutii kakkosvitjan takalinjoilla.

Oilers reagoi heikkoon “syyskauteen” näyttämällä pääluotsi Heikki Luukkoselle tylysti ovea. Herättely Espoossa on selkeästi toiminut, sillä vetovastuun ottaneen Aleksi Lammen johdolla joukkue ei ole taipunut vielä kertaakaan.

Öljymiesten keihäänkärki 31 ottelun pisteputkessa liihottavan Justus Kainulaisen johdolla on sarjan parhaimmistoa. Kainulaisen rinnalla Heikki Iiskola tykittelee elämänsä kautta ja Aaro Astala täydentää tulivoimaisen trion. Taustaviulussa Tuomas Iiskola ja Markus Markkola antavat tulitukea riittämiin.

Toni Lötjönen

@ToniLotjonen
Äidyimme hetkittäin kriittiseksikin.

Mutta ilahduimme Öljyn peli-ilmeestä.

Ensi sunnuntaina lisää Oilersia tarjolla. Ja kova mittari kun vastassa Happee.

#salibandy @f_liiga @RuutuUrheilu

Oilers on valmentajanvaihdon jälkeen ollut kuin uudesti syntynyt, eikä Happeen sekametelisoppa pitkässä juoksussa voittoja nykyiseen tahtiin tule napsimaan. Oilersin terävät otteluiden alut ovat pahinta myrkkyä otteluruuhkassa painivalle kotijoukkueelle ja vedot isketään vieraiden menestykselle. Galaksinon kärkikertoimella saadaan aikaan komea lunastus!

Näin teet tällä vedolla 61,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Oilersille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Oilers voittaa” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.