su 05.08. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Harjoitusottelut: Dynamo Moskova-Dinamo Riika | Venäjällä valmistaudutaan kauden alkuun

Vaikka Suomessakin lämpömittari näyttää vielä hellelukemia, niin eurooppalainen kiekkokausi lähestyy jo kovaa vauhtia. Khl joukkueet ovat pelanneet harjoituspelejä jo jonkin aikaa ja sunnutaina on luvassa jälleen muutama ottelu.
Päivällä klo 12.00 mittaa toisistaan ottavat Dynamo Moskova ja Dinamo Riika. Viime kaudella Dynamo Moskova oli ensimmäinen pudotuspeleistä pudonnut joukkue jääden playoffeista ainoastaan kolmen pisteen päähän, kun taas vierailijat Latviasta olivat koko liigan heikoimpia joukkueita sjoittuen kofrenssissaan viimeiseksi. Eroa joukkueiden välillä oli jopa 30 pistettä.
Joukkueiden välinen ero viime kaudella oli siis varsin selvä, eikä kesän aikana ole tapahtunut mitään järisyttävää sen suhteen. Riikalla on ollut vaikeaa jo pidemmän aikaa ja menestystarinaa tulevastakaan kaudesta tuskin tulee.
Ottelun ehdoton suosikki kertoimien puolesta on Dynamo Moskova, eikä syyttä. Moskovalaiset olivat viime kaudella lähellä pudotuspelejä, mutta jäivät rannalle todella niukasti. Lisäksi Dynamo Moskovalla on kotietu puolellaan. Moskovan suora voitto tarjoaa kuitenkin niin vaatimatonta kerrointa, että pelataan Dynamo Moskovaa tasoituksella -1,5.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ