ti 06.04. klo 10:00

HAVU - ex-Winstrike

HAVU nousemassa kohti maailman kärkeä

Snow Sweet Snow 3 -turnaus jatkuu puolivälierien merkeissä tiistaina. Päivän ensimmäinen ottelu alkaa jo klo: 10:00, kun suomalaisjoukkue HAVU saa vastaansa ex-Winstriken. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. HAVU on yksi neljästä turnaukseen kutsutuista huippujoukkueista, joka tekee jo 16. sijalle HLTV:n joukkuerankingissa nousseesta HAVU:sta automaattisesti ennakkosuosikin otteluun.

HAVU sai suoran kutsun puolivälieriin täysin ansaitusti. Joukkue voitti Snow Sweet Snow -turnauksien toisen kauden, jossa joukkue kohtasi finaalissa puolalaisjoukkue AGO:n. Turnauksen jälkeen HAVU:n vire on tehnyt tasaista nousua, ja joukkue on voittanut jo useita huippujoukkueita, kuten NIP:n ja BIG:n. HAVU on real deal.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

HAVU:n pahin vastus joukkueen alkutaipaleella oli juurikin Winstrike, joka kutsuu itseään nykyisin ex-Winstrike -nimellä. Kokoonpano on edelleen täysin sama, ja HAVU on paahtanut joukkueesta selvästi ohi. Winstrikellä ei olekaan yhtään karttaa, jossa joukkue olisi selvä ennakkosuosikki. HAVU on loistavassa iskussa Winstriken parhaimmissa kartoissa – Overpassissa ja Miragessa. HAVU jopa voitti maailman kolmanneksi parhaan joukkueen Gambitin heidän parhaassa kartassa Miragessa.

Winstrike saattaa silti yllättää HAVU:n omassa karttavalinnassaan, mikäli suomalaisjoukkue ei ole heti alusta asti hereillä. Tämän takia lapulle napataankin HAVU:n koko ottelun kierrostasoitusta, joka on asetettu naurettavan alas 4,5 kierrokseen.