CS to 08.12. klo 20:00

HAVU - Finest

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Suomalaisjoukkue HAVU:lle uskomatonta 2,75 -kerrointa siipirikkoista Finestia vastaan!

Torstaina mennään taas Counter-Striken puolella, kun päivän ottelut sijoittuvat kaikki CCT Central Europe Series 4 -turnauksen pariin. Keskiviikkona meneillään on turnauksen kolmas kierros. Turnauksen lohkovaihe pelataan Swiss-formaatilla, jossa tarvitsee siis kolme voittoa pudotuspeleihin, kun puolestaan kolmella tappiolla lentää ulos.

Suomalaisjoukkue HAVU on myös mukana näissä karkeloissa. Ennen keskiviikon otteluaan 2-0 -tuloksella turnauksessa pelannut HAVU saa kolmannessa ottelussaan vastaansa Finestin. Ottelun ennakkoasetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, joista lisää alla. Ottelun voittaja lunastaa paikan turnauksen pudotuspeleistä, ja sehän meille suomalaisille maistuu vallan mainiosti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HAVU on äärimmäisen suuri ennakkosuosikki otteluun. Finestin kokoonpanosta nimittäin puuttuu äärimmäisen tärkeä pelaaja. Kristjan “shokz” Jakobson ilmoitti tiistaina jättävänsä joukkueen, ja esimerkiksi tiistain ottelussa Finestin paidassa pelasi joukkueen valmentaja Jędrzej “Bogdan” Rokita.

On aivan sama saako Finest otteluun varapelaajaksi jonkun oikean pelaajan, vaiko joukkueen valmentajan, sillä HAVU:n vire viime aikoina on ollut jopa yllättävän kova. Joukkue on voittanut kuusi ottelua putkeen. Joukkue voitti jopa OG:n lukemin 2-0. Tehty työ alkaa kantaa hedelmää, ja kun HAVU:lle tarjotaan peräti 2,75 -kerrointa 2-0 -voitolle, on se korjattava talteen. HAVU nimittäin on äärimmäisen suuri ennakkosuosikki omaan karttavalintaansa Mirageen sekä Finestin karttavalintaan, joka on todennäköisesti Dust 2.

Kristjan Jakobson

@shokzolaad
Hello everybody.
Due to circumstances both inside and outside of the game, I have decided to take an indefinite break from competing.
Really thankful for 2022, and all the people around me this year.
Hopefully I can come back stronger at some point in 2023!
Thank you all ❤️❤️❣️