CS to 10.02. klo 13:00

HAVU - Finest

Tuoko suomalaisjoukkue HAVU torstaina ilmaista rahaa kansalle?

Suomalaisjoukkue on jälleen kehässä tänään, torstaina, kun vastaan asettuu edelleen erikoisella, ja tuskin vakituiseksi jäävällä kokoonpanolla esiintyvä Finest. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Ottelu on osana Elisa Invitational Winter -turnausta, missä molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä 2-2 -tilanteessa. Swiss-formaatilla pelattavassa Invitational -turnauksessa joukkueet tarvitsevat siis kolme voittoa päästäkseen jatkoon, kun puolestaan kolmella tappiolla tippuu lopullisesti ulos turnauksesta. Ottelusta löytyy toisin sanoen siis valtavasti panosta.

Finest on nätisti sanottuna ollut alkuvuonna aivan järisyttävän heikko. Joukkue on pompotellut Maikil “Golden” Selimiä ja Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassenia vuorotellen kokoonpanossaan IGL:n tontilla. Kumpikaan pelaajista ei ole kovin hyvin onnistunut roolissaan, ja suuremmat kysymykset kohidstuvat juurikin tässä ottelussa Finestin pelin sisäisenä johtajana toimivaan Goldeniin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Golden on ollut todella kauan sivussa ammattilaispeleistä, joka näkyy hänen tilastoista Finestin kanssa. Golden on yhdeksässä ottelussa onnistunut saamaan itselleen 0,81 ratingin, mikä on kenties yksi alemman tason heikoimmista ratingeista tällä hetkellä. Vaikka herra toimiikin pelin sisäisenä johtajana, ei tuollaisia tilastoja voi hyväksyä. Finest pelaa käytännössä neljällä pelaajalla.

Vastaan asettuu tulivoimainen HAVU, josta löytyy nykyisin major-finaalissa käyneiden Jani “Aerial” Jussilan ja Sami “xseveN” Laasasen lisäksi myös korkealla CR4ZY:n linarin kanssa käynyt Otto “ottoNd” Sihvo. HAVU:lla voi olla valoisakin tulevaisuus nykyisen kokoonpanonsa kanssa, ja ainakin alku on lähtenyt käyntiin loistavasti valmentaja Taneli “disturbed” Veikkolan kriittisyydestä huolimatta.

 

10 euroa pelirahaa