CS la 29.10. klo 20:00

HAVU - JANO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU vs JANO! Loistava kerroin suomijoukkueiden taistoon!

Elisa Open Suomi -liigan kolmoskausi huipentuu online-otteluiden osalta tänään. Vuorossa on nimittäin liigan välieräottelut, joiden voittajat etenevät ensi kuun puolessa välissä pelattavan Elisa Masters Espoo huipputurnaukseen pelaamaan liigan finaalin sunnuntaina ennen Masters -turnauksen finaalia.

Päivän toisessa välierässä nähdään varmastikin kaikkien toivoma finaalipari. JANO ja HAVU kohtaavat välierissä klo: 20:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. HAVU on kertoimien valossa pieni ennakkosuosikki, sillä JANO:n kertoimeksi on asetettu kirjoitushetkellä 2,40.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

HAVU:n ja JANO:n väliset väännöt ovat aina tiukkoja. Joukkueet ovat pelanneet nyt kahdesti vastakkain. JANO vei Assembly Summer 2022 -turnauksessa voiton BO1-ottelusa lukemin 19-16, kun HAVU puolestaan voitti Pelaajat Series Fall -turnauksessa JANO:n BO3-ottelussa lukemin 2-1.

JANO tulee poistamaan Vertigon, kun HAVU puolestaan poistaa varmastikin Overpassin. JANO valinnee itselleen Infernon tai Dust 2:n, kun HAVU puolestaan valitsee varmastikin Nuken. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä Ancient. JANO:lla on täydet mahdollisuudet voittaa ottelu. Edellinen tappio kirvelee edelleen eikä joukkueiden tasoissa ole paljoakaan eroa. Suomijoukkueet vastakkain tarkoittaa aina tasaista vääntöä.

Elisa Esports FI

@ElisaEsportsFI
Huhhuh mitä pelejä! Huomenna ratkotaan kauden finalistit 💎

Mikä olisi unelmafinaalisi?

#ElisaOpen #esportsfi