CS ti 12.04. klo 19:00

HAVU - K23

HAVU pulassa karttojen kanssa – K23 selvästi tasokkaampi

Suomen toiseksi paras joukkue HAVU on tiistaina iskussa IEM Dallasin avoimissa karsinnoissa, joissa joukkue kohtaa venäläisjoukkue K23:n. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Ottelu on karsintojen RO16-kierrosta, mikä tarkoittaa sitä, että vain kaksi paikkaa suljettuihin karsintoihin tarjoavassa karsinnassa pitää kyseisen ottelun jälkeen voittaa vielä kaksi ottelua.

HAVU:n vire ei ole ollut kovinkaan lupaava. Kuten mainittua, on joukkue ensinnäkin menettänyt parhaan suomijengin paikkansa eikä taso näytä nousevan. HAVU:n ainoa pelikelpoinen kartta on Dust 2, joka ei K23:sta vastaan pelattavassa paras yhdestä -formaattia käyttävässä ottelussa auta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

HAVU poistaa Vertigon, Infernon ja Ancientin. K23 puolestaan poistaa Nuken sekä Dust 2:n, ja saa tällöin valita, pelataanko ottelu Miragessa vai Overpassissa. Miragessa joukkueella on 78% voittoprosentti ja kahdeksantoista pelattua ottelua. HAVU puolestaan on pelannut kyseisessä kartassa neljä ottelua voittaen niistä puolet.

Overpassiin lähdettäisiin asemista, missä K23 on voittanut 79% neljästätoista pelaamastaan ottelusta, ja HAVU kaksi pelaamastaan kolmesta ottelusta. K23 on selvästi tasokkaampi, ja huomattavasti paremmassa vireessä. Lapulle otetaan varovasti Pinnaclen tarjoamaa pienempää tasoitusta venäläisjoukkueelle.

*Tilastot viimeisen kolmen kuukauden ajalta.

10 euroa pelirahaa