CS ti 25.01. klo 19:00

HAVU - Lynn Vision

Uudelleenrakennettu HAVU ailahteleva – vastassa tuntematon kiinalaisjoukkue

Uudelleen kokoonpanonsa rakentanut suomalaisjoukkue HAVU on iskussa tiistai-iltana Elisa Winter Invitational -liigan karsintojen parissa. HAVU kohtaa ottelussaan kiinasta kotoisin olevan Lynn Visionin, joka on ilmeisesti edelleen bootcampilla euroopassa pelaamassa alemman tason turnauksia. Lynn Visionin kehitys on näkynyt joukkueen otteissa, sillä kiinalaisjoukkue on rehellisesti pystynyt haastamaan useita alemman tason joukkueita, ja jopa voittamaan joitain otteluita.

HAVU on tällä hetkellä juurikin sellainen joukkue, joka voisi Lynn Visionin edessä taipua. HAVU nimittäin teki kaksi suurta pelaajavaihdosta, kun Lasse “ZOREE” Uronen sekä Jemi “jemi” Mäkinen saivat väistyä Otto “ottoNd” Sihvon sekä Joona “Sm1llee” Holmströmin tieltä. OttoNd muistetaan mm. CR4ZY -nimellä kulkeneen viisikon kokoonpanosta, jossa hän pelasi Nemanja “nexa” Isakovićin ja Nemanja “huNter-” Kovačin kanssa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Lynn Visionin voitolle saa hyvää kerrointa, joka hyödynnetään erittäin pienellä panostuksella. HAVU:n todellinen formi on nimittäin vielä hyvin epäselvä, ja joukkueen ensimmäiset ottelut saattoivat vain olla alkukankeutta. Fakta on kuitenkin se, että Lynn Vision on kilpailullinen joukkue, joka voi hyvinkin napata voiton HAVU:sta tiistai-iltana. Lynn Vision on täysin joukkueelle tuntematon kiinalaisjoukkue, jonka pelityyli saattaa yllättää, jos HAVU luistaa valmistautumisesta hitusenkin.

10 euroa pelirahaa