CS ti 25.01. klo 14:00

HEET - 1WIN

Tuoreeltaan organisaation saanut ranskalaisnippu iskussa Malta Vibesin puolivälierissä

Tuoreeltaan uuden organisaation alle siirtynyt entinen DBL PONEY:n kokoonpano tunnetaan nykyiseltään nimellä HEET. Joukkue sai pitkän työn ja etsinnän päätteeksi mahdollisuuden palkkanauhaan, joka taitaa tuntua melkoisen hyvältä yli vuoden mittaisen ajanjakson jälkeen, jonka aikana joukkueella ei ollut mitään vakituisia palkkatuloja.

HEET on yksi tier-2 skenen lupaavimpia joukkueita, joten oli rehellisesti sanottuna täysi katastrofi, että joukkueella ei ollut organisaatiota. Pakko arvostaa joukkueen työmoraalia, sillä moni muu olisi varmasti vaihtanut jo kilpailevan pelin Valorantin pariin, missä tällä hetkellä organisaatioita riittää rutkasti.

🔥 200 KÄTEISKIERROSTA - EI KIERRÄTYSTÄ!

Saat Galaksinolta 200 käteiskierrosta ja femman Live-kasinoon! That´s it!

Ei rekisteröintiä – ei säätöä. Käteisvoitot – ei kierrätystä. Ei maksivoittoa – nosta niin paljon kuin haluat.

NÄIN SAAT KÄTEISKIEKAT

HEET lähtee tiistain kimppuun ottelulla venäläisjoukkue 1WIN:ä vastaan. Ottelu on osana Malta Vibes 5- turnausta, ja on itseasiassa kyseisen turnauksen yksi neljästä puolivälierästä. Voitolla joukkue nappaisi välieräpaikan turnauksesta, jossa palkintopotissa majailee komea 50 000 dollaria.

HEET:n karttavalikoima on hitusen vahvempi, kuin venäläisjoukkueen. HEET:n puolesta puhuu myös juurikin tuore organisaation tuki sekä se, että 1WIN on tehnyt viime aikoina reilusti kokoonpanomuutoksia, ja ne on tuonut joukkueeseen kaksi uutta pelaajaa. Parannuksiksi kyseisiä muutoksia ei valitettavasti voi kutsua, sillä mukana on mm. täysin washed-up Egor “flamie” Vasilyev.

10 euroa pelirahaa