CS pe 16.12. klo 20:00

HEET - 500

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HEET:n kapteeni sivussa! Silti loistokerrointa vastustajalle!

Perjantain toisessa Counter-Strike -ottelussa keskitytään ESL Challenger -liigan karsintaturnaukseen, jossa on jaossa monta liigapaikkaa jaossa seuraavalle kaudelle. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on ranskalaisjoukkue HEET:n ja bulgarialaisjoukkue 500:n välinen paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu. Ottelu alkaa klo: 20:00.

500 on kaikilla muilla bookkereilla selvä ennakkosuosikki – kuten kuuluukin – paitsi Mobilebetillä. HEET ei ole pelannut yhtä kovalla tasolla eikä ole pystynyt 500:n tapaan haastamaan huippujoukkueita. HEET:n karttavalikoima on selvästi heikompi, ja 500 on täten suurehko ennakkosuosikki otteluun.

HEET tulee poistamaan Miragen, kun 500 puolestaan poistaa Vertigon. HEET saa omaksi kartakseen Nuken, ja Nuke onkin joukkueen ainoa toivo, sillä se on ainoa kartta, missä HEET voi realistisesti haastaa bulgarialaisjoukkueen. 500 valitsee itselleen todennäköisesti Infernon, missä voittoprosentit puhuvat karua kieltä bulgarialaisjoukkueen puolesta.

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Overpass tai Dust 2 riippuen siitä, kumman kartan HEET haluaa poistaa. Molemmissa 500 on massiivinen ennakkosuosikki. Tähän lisätään vielä se, että HEET:n kapteeni Alexandre “bodyy” Pianaro ei ole ranskalaisjoukkueen kokoonpanossa, ja hänet korvaa Lucas “Lucky” Chastang. Massiivinen menetys ranskalaisjoukkueelle.

We're sad to say, due to personal reasons our Captain Alexandre "@bodyy" Pianaro will not be able to join our CSGO squad at the @ESLCS Challenger League Relegation 👊

Lucas "@LuckyCSGO_ " Chastang is ready to help out the team! 💪

#FeelTheHEET 🔥