CS ma 14.03. klo 14:20

HEET - forZe

HEET:lle tarjolla selvä ylikerroin!

Maanantain mielenkiintoisin ottelu Counter Strike -rintamalla pelataan klo: 14:20 alkaen, kun Thunderpick Bitcoin Series -turnauksessa vastakkain asettuvat ranskalaisjoukkue HEET sekä venäläisjoukkue forZe. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. HEET:n kertoimet on asetettu todella korkealle, vaikka joukkue on viimeisen kuukauden sisällä näyttänyt selvästi tasokkaammalta joukkueelta.

HEET:n tulokset lähtivät raketin lailla ylöspäin heti, kun joukkue sai solmittua sopimukset organisaation kanssa. Pitkään ilman organisaatiota DBL PONEY -nimen alla pelannut HEET on pelannut todella kovalla tasolla jo pitkään eikä joukkueen viime aikoina kokema menestys tule kellekkään yllätyksenä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Joukkue poistaa forZea vastaan oman vakipoistonsa Miragen, joka on samalla yksi forZen parhaista kartoista. ForZe puolestaan poistaa vakipoistonsa Vertigon, jolloin HEET saa valittua omaksi kartakaseen esimerkiksi Infernon tai Ancientin. ForZe valitsee omaksi kartakseen joko Overpassin tai Nuken, jolloin kolmanneksi kartaksi jää esimerkiksi Dust 2 tai Ancient.

Joukkueiden karttavalikoimat ovat hyvin tasaiset, ja sen pitäisi toimia jo ensimmäisenä hälyytysmerkkinä siitä, että ottelun kerroinasettelu on ehkä hieman sivussa oikeasta linjasta. HEET on täysin yhtä hyvä joukkue kuin forZekin ja selvästi paremmassa vireessä viime aikaisten tulosten perusteella.

10 euroa pelirahaa