CS ke 26.01. klo 14:00

HEET - forZe

Malta Vibesin välierissä tiukkaa vääntöä!

Malta Vibes -turnaus jatkuu keskiviikkona välierien merkeissä. Luvassa on kaksi välierää, joiden voittajat etenevät torstaina pelattavaan finaaliotteluun. Ensimmäiseen välierään itsensä selvittivät ranskalaisjoukkue HEET (ex-DBL PONEY) sekä venäläisjoukkue forZe. Ottelu alkaa klo: 14:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelu on asetettu täydelliseen tasabookkiin.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet erittäin vahvasti viime aikoina. HEET on ollut varsinkin organisaatioon liityttyään vahvassa iskussa, sillä sopimusten allekirjoittaminen otti varmasti tietyn paineen harteilta. ForZe puolestaan on pitänyt loistovirettä yllä jo edellisvuoden puolelta, kun joukkue nousi uusiin svääreihin juurikin tämän kokoonpanon voimin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ForZe:lla oli pieniä ongelmia loppuvuodesta, mutta peli näyttäisi jälleen kulkevan, kun ottaa huomioon joukkueen keräämät voitot CPH Flamesista sekä Spiritistä. Näyttäisi tilastojen puolesta siltä, että forZen on huomattavasti helpompi pelata tasokkaita joukkueita vastaan, jollaiseksi HEET:n voi todellakin luokitella.

ForZe poistaa otteluun lähdettäessä HEET:n parhaan kartan Vertigon, kun ranskalaisjoukkue puolestaan poistaa Miragen. Tällöin forZe saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, ja HEET puolestaan Overpassin. Kolmenneksi kartaksi jää todennäköisesti Ancient tai Inferno. Kolmas kartta näyttää erittäin todennäköiseltä ottelua tutkiessa, sillä molemmat joukkueet saavat itselleen loistavat karttavalinnat.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta sen alettua klo: 14:00.

10 euroa pelirahaa