CS to 27.01. klo 17:00

HEET - K23

HEET tavoittelee joukkueen alkuvuoden ensimmäistä turnausvoittoa!

Malta Vibes -turnauksen finaali pelataan torstaina klo: 17:00 alkaen. Finaalissa tuoreeltaan HEET-nimisen organisaation alle sopimukset tehnyt ex-DBL PONEY -joukkue saa vastaansa venäläisjoukkue K23:n. Ottelu alkaa klo: 17:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. HEET on kertoimien valossa pienoinen altavastaaja, joka sopii mainiosti, sillä betsit laitetaan ehdottomasti ranskalaisjoukkueen kautta.

HEET on ollut viime aikoina selvästi vahvempi joukkue. HEET on myös pelannut huomattavasti kauemmin yhdessä, ja on selvästi kokeneempi, kuin K23:n äärimmäisen tuore linari. K23 on ollut viime aikoina monessa ottelussa todella isoin lukemin tappiolla, mutta pystynyt silti jotenkin nousemaan karttojen voittoon. Tämä laitetaan lähinnä joukkueen kohtaamien heikkojen vastustajien heikkoudeksi, kuin K23:n hyvyydeksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

HEET tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Miragen. K23 poistaa Vertigon, jolloin molempien joukkueiden parhaat kartat ovat poissa pelistä. HEET on onnekseen joukkue, jolla on vahva karttavalikoima. Ranskalaisjoukkue saa valittua omaksi kartakseen Infernon, missä K23:n voittoprosentti on vain 50%.

K23:n karttavalinta on hieman vaikeampi, sillä joukkueella ei ole Miragen ohella karttaa, missä joukkue olisi tilastollisesti selvästi parempi, kuin HEET. Todennäköisesti joukkueen karttavalinta kohdistuu joko Overpassiin tai Nukeen, missä molemmissa HEET on loistava joukkue. Ottelu voi hyvinkin päättyä ranskalaisjoukkueen nimiin jo kahdessa ensimmäisessä kartassa, mutta mikäli kolmatta tarvitaan, on se todennäköisesti Dust2 tai Inferno.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 17:00 alkaen.

10 euroa pelirahaa