CS ke 22.06. klo 20:00

HEET - SAW

HEET saa vastaansa siipirikkoisen SAW:n

HEET ja SAW asettuvat vastakkain keskiviikkona klo. 20:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Ranskalaisjoukkue HEET on selvä ennakkosuosikki, kun HLTV:n mukaan SAW ei välttämättä pelaa vakituisella kokoonpanollaan. On otettava kuitenkin huomioon, että vaikka SAW:n kokoonpanosta puuttuu HLTV:n ottelusivulla kaksi pelaajaa, voi ESL:n säännöt mahdollisesti pakottaa joukkueen pelaamaan vanhalla viisikollaan, vaikka joukkue olisikin tekemässä pelaajamuutoksia.

Joka tapauksessa – oli SAW liikkeellä sitten vakituisella kokoonpanollaan tai kahden uuden pelaajan kanssa, ei joukkueen mahdollisuudet näytä kovinkaan vahvoilta. Joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa viime aikoina, ja kun vastaan asettuu kovavireinen HEET, on joukkue todella kovan haasteen edessä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueet jakavat saman vakipoiston Miragen, mikä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että Mirage “floatataan” vasta toiselle poistokierrokselle. HEET voi tällöin poistaa yhden SAW:n parhaista kartoista Vertigon, joka on samalla yksi HEET:n heikoimmista kartoista. SAW valinnee toisen erinomaisen karttansa Nuken, missä HEET pystyy kuitenkin vastaamaan huutoon. Nuke on loistava kartta ranskalaisjoukkueelle.

SAW poistanee Dust 2:n, jolloin HEET valinnee Infernon. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Ancient, mutta sitähän ei pitäisi ottelussa tarvita, kun HEET on täysin kyvykäs closeemaan ottelun itsellensä lukemin 2-0.

10 euroa pelirahaa