CS to 21.04. klo 13:15

HEET - Sinners

HEET selvästi tasokkaampi ja kokeneempi joukkue

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Päivän neljännessä ottelussa ranskalaisjoukkue HEET saa vastaansa tsekkiläisjoukkue Sinnersin. Sinners menetti jo pitkän aikaa sitten parhaan ja kokeneimman pelaajansa Tomáš “oskar” Šťastnýn, kun herra päätti liittyi Miikka “suNny” Kempin projektiin. Sinners nappasi tilalle nuoren ja nousevan AWP-pelaajan David “forsyy” Bílýn, joka on pelannut yllättävän hyvällä tasolla, mutta joka ei selvästikään ole pystynyt täyttämään oskarin saappaita esimerkiksi pelin henkisellä ja taktisella puolella.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sinners pelaa nyt ensimmäistä kertaa isossa LAN-turnauksessa, jollaisessa yksikään joukkueen pelaaja ei ole pelannut vielä kertaakaan uransa aikana. Tämä on se paikka, missä Sinners todella tarvitsisi oskarin kokemusta, ja sitä joukkueella ei enään ole. Nuori ja nälkäinen ei välttämättä riitä, kun vastaan asettuu ranskalaisjoukkue todella kokeneiden ja edelleen tasokkaiden pelaajien kanssa.

HEET on ollut viime aikoina todella kovassa iskussa, ja joukkueen karttavalikoima kielii samasta. HEET poistaa Miragen ja Overpassin, jonka jälkeen jäljellä on pelkästään vahvoja karttoja joukkueelle. Selvä etu menee ranskalaisjoukkueelle, jolle saa edelleen todella kovaa kerrointa. Napataan löysät taskuun.

10 euroa pelirahaa