la 06.04. klo 16:30

Heidenheim - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä on Heidenheimin paikka yllättää! Onko Bayernin katseet jo kohti tulevan viikon matsia?

Lauantaina Bundesliigassa on totuttuun tyyliin tarjolla kuusi matsia ja yksi iltapäivän mielenkiintoisimmista väännöistä käydään Heidenheimin isännöidessä Bayern Münchenia. Tasoeron ollessa valtava Bayernilta voisi normaalissa tilanteessa odottaa ylijuoksua, mutta vieraat ei ole tällä kaudella ollut aivan terävimmillään ja mestaruuden ollessa karkuteillä katseet on varmasti jo osittain tulevan viikon kamppailussa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Heidenheim on kauden mittaan kerännyt varsin kelvollisen pistesaldon ja ilman täydellistä katastrofia isännät nähdään pääsarjassa myös ensi kaudella. Tällä hetkellä on kuitenkin käynnissä vaikeampi jakso, joka pitäisi saada mahdollisimman pian poikki. Viimeisistä kuudesta ottelusta saldona on vain kolme pistettä tasapelien avulla. Viimeisin tuli viime kierroksella, kun dramaattisten vaiheiden jälkeen Heidenheim onnistui nappaamaan pisteen Stuttgartin vieraana lukemin 3-3.

1. FC Heidenheim 1846

@FCH1846
Des darf ed wohr sei…

Stuttgart gleicht mit dem letzten Angriff aus - den Punkt nehmen wir aber trotzdem mit!➕1️⃣

⚽️ #VFBFCH 3:3 | @mhp_de

Bayernin katseet on tällä hetkellä jossain aivan muualla kuin Bundesliigassa, sillä vaikka teoreettinen mahdollisuus mestaruuteen on edelleen olemassa, on Leverkusen jo hurjat 13 pistettä edellä. Sen sijaan taival Mestarien liigassa jatkuu tulevalla viikolla Arsenalia vastaan ja kyseisen matsin on oltava vieraiden prioriteettilistalla ykkösenä. Mestarien liiga on Bayernin ainoa mahdollisuus napata pysti ja pelastaa kausi. Lähtökohdat ei toki ole parhaat, sillä viime viikonloppuna Bayern hävisi Dortmundille kotona lukemin 0-2.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
Defeat at home.

🔴⚪️ #FCBBVB 0-2 (FT)

Vetojen osalta haetaan Bayernille toista peräkkäistä ohipeliä. Viime kierroksen tappio Dortmundia vastaan varmasti haluttaisiin kuitata, mutta tuleva reissu Arsenalin vieraaksi on varmasti jo osittain mielessä. Lisäksi kokoonpanojen osalta isäntien tilanne on parempi, sillä kaikki vakioavauksen pelaajat pitäisi olla käytettävissä, kun puolestaan Bayernilta ainakin maalivahti Manuel Neuerin pelikunto on epävarma. Lapulle otetaan Heidenheimin +1,5 maalin tasoitusveto.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – Heidenheim +1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.