pe 02.02. klo 21:30

Heidenheim - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestaruustaisto on karkaamassa Dortmundin käsistä – sarjanousija on kova pala purtavaksi!

Bundesliigassa kierros käynnistyy perjantaina Heidenheimin kohdatessa Borussia Dortmundin. Vastakkain on kaksi eri profiilin joukkuetta – Heidenheimin lähtökohtainen tavoite on sarjapaikan säilyttäminen, kun puolestaan Dortmundin pitäisi olla mukana mestaruustaistossa. Vieraat on kuitenkin jäänyt jo hieman kärjen jalkoihin, joten tällaisesta matsista täysi pistepotti on irrottava. Heidenheim ei mikään hupijengi ole, joten Dortmund joutuu varmasti tekemään töitä pisteiden eteen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Heidenheim löytyy tällä hetkellä 10. sijalta, mitä moni tuskin sarjanousijasta osasi kauden alla odottaa. Erot alaspäin on pieniä, mutta varsinaista uhkaa putoamistaistelusta isänillä ei tällä hetkellä ole. Heidenheim on saanut puolustusta paremmin kuntoon ja alla on jo kuusi tappiotonta ottelua peräkkäin. Kolme edellistä matsia on päättynyt lukemiin 1-1, mutta tasapelit esimerkiksi Wolfsburgista ja Hoffenheimista otetaan varmasti ilolla vastaan isäntien leirissä.

1. FC Heidenheim 1846

@FCH1846
⏰ 90+7. Min.: Es bleibt beim leistungsgerechten Remis. 🤝 Damit steht der Counter unserer Ungeschlagen-Serie bei 6⃣ Spielen!

⚽️ #TSGFCH 1:1 | @mhp_de

Dortmund on pisteen kolmantena olevaa Stuttgartia perässä, mutta ero kärkipaikkaa pitävään Leverkuseniin on jo 13 pistettä. Ennen vuoden vaihdetta Dortmund koki liikaa pistemenetyksiä eikä virheisiin ole enää varaa. Paluu on sujunut mallikkaasti, kun kolmesta matsista on irronnut täydet pisteet yhteismaalein 10-1. Vastustajat on tosin kaikki kuuluneet häntäpäähän ja todelliset testit on vasta edessä.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
9/9 in January ✅

Huolta herättää vieraiden kokoonpanotilanne, jossa on paljon epävarmuutta. Kysymysmerkkejä on ainakin Jadon Sanchon, Gregor Kobelin, Julian Brandtin ja Marco Reusin pelikunnon yllä. Lisäksi muun muassa Julian Ryerson, Karim Adeyemi ja Sebastien Haller ovat olleet viime aikoina sivussa. Heidenheimilla tilanne on parempi, sillä parin pitkäaikaispotilaan lisäksi vain Denis Thomallan ja Benedikt Gimberin pelikunto on epävarma.

Tähän taistoon betsit haetaan kotijoukkueen kautta ja otetaan maltillinen kokeilu Heidenheimin vähintään kahdelle maalille. Dortmund tulee olemaan hallitsevampi osapuoli, mutta vieraiden puolustuspeli ei ole esimerkiksi maaliodottamien valossa ollut aivan sarjan parhaimmiston tasolla. Heidenheimilla Eren Dinckin, Tim Kleindienstin ja Jan-Niklas Besten muodostama kolmikko on vaarallinen ja ainekset parille osumalle löytyy varsinkin mikäli Kobel on yhä sivussa Dortmundin maalilta.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Heidenheim yli 1,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Heidenheim yli 1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.