su 17.09. klo 16:30

Heidenheim - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija hakee avausvoittoa – ykköstykkinsä menettänyt Werder Bremen on kuitenkin edelleen suosikki!

Bundesliigassa kierros päätetään sunnuntaina kahden ottelun voimin ja illan aikaisempi ottelu käydään Heidenheimin isännöidessä Werder Bremeniä. Bremen menetti parhaan hyökkääjänsä, mutta edelleen tasoero on kuitenkin sen verran suuri, että Uhmapelaajien arvioissa vieraat kääntyy suosikiksi. Näin ollen katseet käännetään altavastaajaksi asetetun vierailijan suuntaan.

*Tsekkaa tästä syyskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Heidenheimin urakka Bundesliigassa on alkanut odotetun hankalasti, kun kolmen kierroksen jälkeen tilillä on vain yksi piste. Ainoa tasapeli tuli kuitenkin kärkipään Dortmundia vastaan ja ottelussa Hoffenheimia vastaan vähintään tasapeli olisi ollut tarjolla, joten mistään isosta katastrofista ei puhuta. Bremen on toistaiseksi isäntien helpoin vastus, mutta helpolla avausvoittoa ei ole luvassa, sillä vierailta löytyy aseita ylöspäin ja lisäksi Heidenheim on päästänyt toistaiseksi keskimäärin yli kahden maalin edestä maaliodottamaa ottelua kohden.

1. FC Heidenheim 1846

@FCH1846
⏰ 90. +12 Min.: JAAAAAAAAAAAAAAAAA, Männer! Ganz wichtig!!!

⚽️ #BVBFCH 2:2 | @mhp_de

Myös Bremenin kausi alkoi kahdella tappiolla, mutta voittotili aukesi viime kierroksella komealla 4-0 kotivoitolla Mainzia vastaan. Hyökkäyksestä Niclas Füllkrugin lähtö oli kuitenkin todella kova kolaus eikä häntä helpolla paikata ja tilalle hankitulla Rafael Borrella on vielä todistettavaa. Kokoonpanorintamalla toki on myös kuulunut hyviäkin uutisia, sillä näillä näkymin keskikentälle kesällä hankittu Naby Keita alkaa hiljalleen olemaan pelikunnossa. Heidenheimilla puolestaan on hieman kysymysmerkkejä laitapakkien osalta, mutta suurempia huolia ei pitäisi olla.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
So many great times together 💚

Thank you, Fülle ☺️

#werder

Fullkrugin lähdöstä on saanut viilailla Bremenin hyökkäysvoimaa alaspäin, mutta edelleen tasoero on selvästi vieraiden hyväksi ja siispä Bremenin +0 tasoitukset kelpaa erittäin hyvin peleille. Heidenheimille kyseessä on ensimmäinen todellinen näytön paikka, mutta sarjanousijana odotukset kotijoukkuetta kohtaan ei ole kovinkaan korkealla varsinkin kun puolustusta ei ole saatu tukittua. Vieraillakaan vahvuudet ei varsinaisesti löydy puolustamisesta, joten hyvinkin runsasmaalinen matsi voi olla luvassa.