Serie A to 10.11. klo 19:30

Hellas Verona - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juvea lapulle! Veronalaisvastustaja syöksyy päistikkaa kohti Serie B:tä!

Sunnuntaina Derby d’Italiassa Interiä kurittanut Juventus kohtaa torstaina Hellas Veronan Stadio Marcantonio Bentegodilla. Kotijoukkue on sarjajumbona ja se on päästänyt myös eniten maaleja tämän kauden Serie A:ssa. Juven peli on hieman ottanut uutta nostetta viime aikoina, joten vierasvoitto on todennäköinen lopputulema torstaina.

Katsastetaan alkuun poissaolot. Giangiacomo Magnani kärsii isänniltä pelikieltoa. Davide Faraoni, Diego Coppola, Ivan Ilic, Ajdin Hrustic, Alessandro Cortinovis ja Roberto Piccoli ovat loukkaantuneina, mutta joku näistä voi vielä kuntoutua torstaiksi pelikuntoon.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

JuventusFC

@juventusfcen
Find someone to celebrate with you the way Angel celebrates with Filip 🥰


Juvelta puuttuu pitkäaikaispotilaana oleva Paul Pogba sekä Marley Aké, Kaio Jorge, Mattia de Sciglio, Samuel Iling-Junior sekä mahdollisesti Dusan Vlahovic ja Weston McKennie. Federico Chiesan osallistuminen on myös vielä hieman epävarmaa. Mattia Perin on tolppien välissä. Moise Kean ja Leandro Paredes palaavat kokoonpanoon.

Kotijoukkue on kahdeksan pelin mittaisessa tappioputkessa ja kaikissa näissä otteluissa on myös päästetty vähintään kaksi osumaa. Pelillisesti Hellas ei kenties ole ollut koko sarjan huonoin kuluvalla kaudella ja viime aikoina on ollut myös epäonnea matkassa, mutta heikkoa on silti ollut Salvatore Bocchettin suojattien tekeminen. Juve kelpaa näillä kertseillä.