Serie A ma 06.02. klo 19:30

Hellas Verona - Lazio

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hellas Veronan puolustus ei ole helppo murrettava! Joutuuko europelikandidaatti pettymään Bentegodilla?

Maanantain Serie A-iltamassa Lazio matkustaa Veronaan Hellas Veronan vieraaksi. Kotijoukkue on akuutin pistetarveen kourissa, sillä Marco Zaffaronin suojatit ovat viivan alapuolella ja matkaa neljänneksi viimeisenä olevaan Speziaan on viisi pistettä. Spezia hävisi sunnuntaina Napolille, joten Hellaksella on ns. ”window of opportunity” kaventaa eroa.

Maanantaina kotijoukkueen urakka ei ole kaikkein helpoin, sillä Davide Faraoni, Ajdin Hrustic, Miguel Veloso, Thomas Henry ja Pawel Dawidowicz ovat sivussa isänniltä. Josh Doig on kokoonpanossa, mutta kunto voi olla kiikun kaakun. Laziolta vain Stefan Radu on sivussa, mutta Felipe Andersonin ja Ciro Immobilen pelikunto ei ole myöskään aivan saletti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ


Lazio on neljäntenä ja peli on kulkenut viime aikoina riittävän hyvin, että nyt voisi veikkailla Kotkien selviytyvän kauden päätteeksi top neljään. Juventuksen pistevähennys otettiin riemukkaasti vastaan niin Roomassa, Milanossa kuin Bergamossakin.

Hellas hävisi syys-marraskuussa peräti kymmenen ottelua peräjälkeen ja Zaffaronin palkkaus on kääntänyt veronalaisten kelkan totaalisesti. Joukkue ei edelleenkään ole erityisen vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta Zaffaronin alaisuudessa joukkue on päästänyt vain kolme osumaa viidessä pelissä. Lazio sen sijaan on päästettyjen maalien valossa ollut Serie A:n toisiksi paras ryhmä kuluvalla kaudella. Napataan vetotiketille alle 2,5 maalia!

Näin teet tällä vedolla 44,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alle 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 44,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.