Serie A su 13.03. klo 16:00

Hellas Verona - Napoli

Veronalaisten kertoimissa herkkua!

Napoli on vaarassa pullahtaa ulos mestaruustaistosta. Viime viikot ovat olleet Luciano Spallettin ryhmältä surkeaa suorittamista ja lähtö tuli myös Eurooppa-liigasta ja Coppa Italiasta. Kurssi olisi käännettävä mitä pikimmiten, mutta sunnuntain rasti Veronassa ei ole helppo. Hellas on hyvän forminsa turvin iskuetäisyydellä europaikoille, joten Bentegodilla nähdään trilleri.

Spallettin poppoo on voittanut viimeisistä kuudesta matsissa kaikissa kilpailuissa vain yhden ottelun, joten suunta on huolestuttava. Pelillisesti Partenopei ei kuitenkaan ole ollut mitenkään surkea tässä runissa ja vastustajat (Inter, Milan, Lazio, Barcelona mm.) ovat olleet suoraan syvästä päädystä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Hellakselta on sivussa Pawel Dawidowicz, Panagiotis Retsos, Ivor Pandur, Mateusz Praszelik, Matteo Cancellieri sekä Darko Lazovic. Antonín Barákin paluu on mieluinen asia kotijoukkueelle. Napoli joutuu matsiin ilman Alex Meretiä, Kevin Malcuïtia ja Axel Tuanzebeä.

Mitäs lapulle? Hellas kiinnostaa näillä kertoimilla jonkin verran. Napolin toki kuuluu olla hienoinen suosikki, mutta vain hiukan päältä kakkosen kerroin on mielestäni liian vähän. Napolin otteista alkaa vähitellen paistaa epätoivo, mikä ei ole useimmiten hyvä asia. Painetaan Hellas Veronaa +0,5:n tasoituksella eli tasapelikin riittää voittoon.

10 euroa pelirahaa