CS ma 06.06. klo 17:00

Hellslayers - k23

Hellslayers dogi? K23:n uusi linari ei ole tuottanut tulosta

Uusi viikko aloitetaan IEM Dallasin jälkeen terävästi. Maanantaihin on valikoitunut viisi betsattavaa CS-ottelua, joista ensimmäisenä käsittelyyn Hellslayersin ja K23:n välinen BO3-kamppailu Republeaguen karsinnoissa. Ottelu starttaa klo: 17:00.

Hellslayers on Jesper “JW” Wecksellin ja Robin “flusha” Rönnquistin “uusi” projekti, johon rinnalle on valikoitunut kolme lupaavaa nuorta ruotsalaispelaajaa. Hellslayers pelaa hieman erilaista Counter Strikea, mitä nykymeta suosii. Valittamista ei pitäisi kuitenkaan olla, sillä on joukkue ainakin näin hitusen alemmalla tasolla pärjännyt. Entisen fnatic-kaksikon päivät huipulla taitavat joka tapauksessa olla ohi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Hellslayersin tulokset ovat olleet kohtalaisen hyviä. Nyt joukkue saa vastaansa rebuild-vaiheeseen joutuneen K23:n, joka menetti kaksi parasta pelaajaansa Virtus.pron uuteen joukkueeseen. Tilalle K23 nappasi kaksi hieman tuntemattomampaa venäläispelaajaa, jotka eivät ainakaan tilastojen valossa ole vakuuttaneet.

Hellslayersillä on loistavat mahdollisuudet napata ottelusta voitto. K23 ei ole ehtinyt pelaamaan uuden linarinsa kanssa kuin muutaman viikon. Joukkue on onnistunut voittamaan vain todella surkean puolalaisjengi UNGENTIUM:n, ja hävinnyt lopuille vastustajilleen. K23:n taso ei vakuuta, ja kun Hellslayersille saa peräti yli kahden kerrointa, on betsi lukittu. Todella kova kerroin selvästi paremmalle joukkueelle.

10 euroa pelirahaa