CS to 14.04. klo 16:00

Hellslayers - KOVA

KOVA:lla viimeinen mahdollisuus Elisa Invitationaliin

Suomen Counter Striken viime aikojen toivo KOVA on torstaina tiukan paikan edessä, kun suomalaisjoukkue kohtaa Elisa Invitational -turnauksen karsintaturnauksessa ruotsalaisjoukkue Hellslayersin. Voitolla joukkue nousee Elisa Invitational Spring 2022 -pääturnaukseen, kun puolestaan tappiolla lentää ulos. Nyt on pakko suorittaa.

Valitettavasti KOVA:n mahdollisuudet eivät näytä kovinkaan hyviltä ennen ottelua. Joukkue on palannut heikkoon formiinsa eikä edes Nuke ole ollut avuksi, kun vastaan on asettunut joukkueita, keitä vastaan kyseinen kartta ei ole hyödyttänyt. Sama tilanne on edessä tänään, kun Nuken poistava Hellslayers ei anna KOVA:lle edes karttavalinnoissa mitään jakoa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Robin “flusha” Rönnquistin ja Jesper “JW” Wecksellin Hellslayers poistaa Nuken, kun kOVA puolestaan poistaa Dust 2:n. Ensimmäisten poistojen jälkeen karttavalikoimasta on lähtenyt siis KOVA:n paras kartta sekä Hellslayersin vakipoisto. Ei hyvältä näytä.

Hellslayers valitsee varmastikin Infernon, missä joukkue ei ole hävinnyt vielä otteluakaan. KOVA on samaisessa kartassa voittanut 12% pelaamistaan otteluista. KOVA saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, missä Hellslayers on pelannut vain yhden ottelun. Kyseinen ottelu oli kuitenkin CPH Flamesia vastaan pelattu tiukka jatkoaikaottelu, mikä on jo sinänsä melkoinen pelote. KOVA:lla ei yksinkertaisesti riitä tälläkään kertaa, kuten ei riittänyt maaliskuun puolivälissäkään, jolloin Hellslayers täysin uutena joukkueena nollasi KOVA:n dominoivalla tavalla.

10 euroa pelirahaa