Ruotsin Superliiga la 19.03. klo 16:00

Helsingborg - Kalmarsund

Helsingborg laittoi Kalmarsundin avausottelussa tiukille. Tasoittuuko ottelusarja skånessa?

Kalmarsund nappasi ottelusarjan avausottelussa ensimmäisen täkyn itselleen mutta täysi päivätyö on luvassa lauantainakin. Helsingborg on hyvä joukkue roikkumaan mukana mutta allekirjoittaneen tuulipuku ei vielä yhden ottelun takia käänny.

Avausottelu oli hyvin odotetunlainen. Helsingborgin bussi parkkeerasi alle puoleen kenttään ja Jonathan Edlingin torjunnat piti joukkueen pelissä mukana. Ykköspyssyt hiljennettiin FCH:n puolelta helposti ja kolmella tehdyllä maalilla ei tässä sarjassa pitäisi voitosta edes taistella.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kalmarsund tulee jälleen olemaan peliä suvereenisti hallitseva joukkue. Kärkitykistöstä Filip Langer ja Kevin Haglund jo avasivat maalihanat ja Kim Nilssonin kone totutusti vasta lämpeää sarjan myötä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu


Kalmarsund on edelleen kaksikosta selvästi parempi joukkue, eikä uhmapelaajien leirissä ylireagoida avausottelun tulokseen. Helsingborgin inhorealistinen pelityyli ei pitkässä juoksussa ole tuottavaa ja sarjan edetessä vaakakuppi kääntyy yhä enemmän laajemman materiaalin omaavalle Kalmarsundille.

Vieravoitosta tarjotut kahden kertoimet ovat yksinkertaisesti liikaa. Turbovegasin kärkikerroin ruksitaan ilman mutinoita lauantain pelitositteelle mukaan!

10 euroa pelirahaa