Ruotsin Superliiga to 28.12. klo 20:00

Helsingborg - Karlstad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotijoukkueen lentokeli on virallisesti ohi – Karlstadin tulosyksikkö piinaa vihulaista jälleen!

Länsinaapurissa kipitellään lyhyen joulu-paussin jälkeen jälleen reikäpallon perässä, kun häntäpään “kuuden pisteen”-ottelussa Helsingborg isännöi sarjanousija Karlstadia. Kotijoukkue on juhlinut marras-joulukuussa voittoa peräti neljästi, mutta Uhmapelaajat ei liiemmin pilvilinnojen reunoilla muiden tapaan istuskele. FCH on sarjan heikoimpia joukkueita ja kuten kauden aiemmassakin kohtaamisessa nähtiin, on vierailla tähän mittelöön yksi suvereeni voimavara.

*Galaksinolta myöhäinen joululahja Uhmapelaajille! – Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta ilmaisveto.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Helsingborgin tyhjennysmyynti oli viime kevään jälkeen karua katseltavaa. “Kestomenestyjän” vanhasta pelaajarungosta on enään jäljellä vain rippeet Fredi Petterssonin sekä Christoffer Anderssonin muodossa, ja muutoin rosteria paikattiin täysin kakkoskorin pelaajamateriaalilla. Kauden ensimmäiset kahdeksan ottelua olivat FCH leirissä karua realismia, mutta marraskuun puolivälissä napattu vierasvoitto Nykvarnista pyöräytti lumipallon voittoputkea kohti. Viimeksi Mullsjö palautti skånelaiset takaisin maanpinnalle, mutta vahva tuloksellinen jakso paistaa edelleen kertoimista vahvasti läpi.

Lukas Samuelsson

@SamuelssonLukas
Anton Vestlund 🚨


Keltanokka Karlstad on noudattanut pitkälti nousijajoukkueen tuttua polkua ja “päävastustajilta” on raavittu hyvin pisteitä matkaan. Tasaisesta rookie-massasta poiketen joukkue on kuitenkin onnistunut kaatamaan selkeitä playoffs-nippuja, joista viimeisimpänä Kalmarsund sai kokea “Residensetin” yllätysmomentumin. Anton Vestlund, Simon Sjögren sekä Johan Palmqvist muodostavat bottom-joukkueiden mittapuulla täysin ylikylän hyökkäysvitjan, joka on valtava kilpailuetu sarjapaikan säilyttämistä ajatellen. Tolppien välissä myös Pontus Zarins on kelpo startteri ja pyyhkii ainakin tämän illan virkaveljellään lattiaa.

Uhmapelaajat lunasti makoisasti Karlstadin kelkassa kaksikon aiemmassa kohtaamisessa syksyllä, ja kyllähän vieraskertoimet revanssissa veden nostaa kielelle. Tyhjästä Helsingborg Arenasta kotijoukkueelle ei liiemmin kotietua heru ja toisaalta hyvän liidon jälkeen suosikkina pelaaminen tärkeässä pelissä on tunnetusti ollut isku vasten kasvoja. Karlstadin ykköstykistö murjoo toistamiseen Helsingborgia kuonoon ja pienen tasuri varmistuksen jälkeenkin Galaksinon kerroin saadaan hilattua yli kakkoseen!

Näin teet tällä vedolla 51,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Karlstad (0.0):lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Karlstad (0.0)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.