Ruotsin Superliiga to 30.12. klo 20:00

Helsingborg - Mullsjö

Helsingborg edelleen bookkereiden suosikki. Jatkaako Mullsjö skånelaisten piinaamista?

Jönköping – Dalen – vihjeen lisäksi rakkaan länsinaaprimme pääsarjasta nostetaan lisää kohteita tapetille. Bookkerit uskovat vankasti edelleen Helsingborgiin, joten tilaisuutta lunastaa skånelaisten kustannuksella ei tälläkään kertaa ole syytä jättää väliin. Illan ottelussa pelimerkit vierasjoukkue Mullsjön suuntaan.

FCH käväisi aiemmin viikolla pikavisiitin Uumajassa ja matkasi kotiin makea 5-7 vierasvoitto Thorengruppenista rintataskussaan. Max Wahlgren on ollut hyvässä lennossa mutta muut kärkinimet Linus Nordgrenin johdolla ovat enemmän tai vähemmän suorittaneet alle tasonsa. Maalinsuulla tähtivahti Jonathan Edling on ollut tuttuun tapaan mies paikallaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Mullsjö on kärsinyt syyskaudella useista loukkaantumisista mutta tästä huolimatta Johan Kihlblomin suojatit löytyy sarjataulukon neljänneltä sijalta. Tähtihyökkääjä Jesper Sankell vaihtoi viikko takaperin yllättäen maisemaa ja näihin uutisiin markkinakin on reagoinut todella vahvasti. Sebastian Palmqvistin ja Kim Ganevikin johdolla joukkue on yhä erittäin kilpailukykyinen ja nuori tulevaisuuden lupaus Joel Ekström naulasi debyytti-ottelussaan viimeksi tehot 2+2.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mullsjö AIS (@mullsjoais) jakama julkaisu


Mullsjö on pallollisesti sarjan parhaimmistoa ja tämä on myrkkyä Helsingborgin “park the bus”-salibandylle. Bookkerit ovat lyöneet kotijoukkueen tuttuun tyyliinsä jälleen ottelun suosikiksi, vaikkakin kamppailu on Uhmapelaajien papereissa hyvin lähellä kolikonheittoa. Ruksitaan pelitositteelle vieraiden 0,5 osuman tasoitus Bethardin maistuvalla kertoimella. Mikäli tili jostain syystä uupuu, niin ostohousut jalkaan ja betsit sisään TÄSTÄ!

10 euroa pelirahaa