Ruotsin Superliiga su 23.10. klo 18:30

Helsingborg - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pixbon taso ei yksinkertaisesti riitä – Helsingborgin vastaiskut liikaa “Ketuille”.

Helsingborgin uusi nousu takaisin yhdeksi maan kärkiseuroista on ollut hyvin johdonmukaista. Viime vuonna tie tyssäsi puolivälierissä ja se viimeinen steppi jäänee uupumaan tänäkin vuonna. FCH on hävinnyt kuudesta pelaamastaan ottelustaan ainoastaan yhden ja plakkarissa on myös sensaatiomainen vierasryöstö Falunin kotiluolasta.

Teräviin vastaiskuihin pelinsä perustava ryhmä saa jalkeille kaksi oikeasti kilpailukykyistä viisikkoa. Kapteeninnauhan käteensä sujauttanut Fredi Pettersson on ottanut hirmuloikan urallaan ja kokeneet Max Wahlgren sekä Linus Nordgren pitävät vaatimustason korkealla. Tolppien välissä tähtivahti Jonathan Edling on koko joukkueen arvokkain tukipilari.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Pixbo on laatujoukkue mutta palapelin palaset eivät vielä ole loksahtaneet kunnolla paikoilleen. Isompia vastaan kyyti on ikävä kyllä ollut jälleen kylmää kun sekä Storvreta että Kalmarsund ovat hakeneet Ketunnahkat talteen varsin kevyiden iltapuhteiden päätteeksi.

Martin Östholm on ollut kammovireessä ja johtaa koko sarjan pistepörssiä 22 (10+12) täkyllä. Felix Lanver ja kokenut Gustav Fritzell pitävät huolen, että verkko heiluu vasemmasta laidasta hanakasti ja Oskar Weissbach on maan lupaavimpia tähtiä. Perisynti Göteborgissa on varsin heppoinen pakisto, joskin Jon Hedlund antaa tolppien välissä paljon anteeksi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FC Helsingborg (@fc_helsingborg) jakama julkaisu


Helsingborg Areena on ennakkotietojen mukaan tänään täpötäynnä eikä hurmoksellinen karnevaalitunnelma yhtään ainakaan Pixbon työtä helpota. Kotijoukkueen vastaiskuihin nojaava pelitapa on illan vieraille pahinta myrkkyä ja viimeisestä kuudesta keskinäisestäkin ottelusta peräti viisi on kirjattu Helsingborgin nimiin. Ruksitaan kotivoittoa kernaasti pelitositteelle.