Ruotsin Superliiga su 04.12. klo 16:00

Helsingborg - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Nyt on fläppi-taulut täynnä träppejä – Kuntopuntarin kärkijoukkueiden kamppailusta luvassa tarkka shakki-mittelö.

Ruotsin Superliigassa kuntopuntarin kärjessä komeilevat Helsingborg ja Strovreta iskevät sunnuntain huippukamppailussa yhteen. Molempien peli-identiteetti nojaa vahvaan puolustuspeliin ja etenkin vieraiden omapää on ollut tällä kaudella vahvasti tilkittynä. Ennakkoon luvassa on maan ykköskassareiden Jonathan Edlingin sekä Måns Parsjö-Tegnerin välinen kaksinkamppailu.

Helsingborgin aikakausi ilman Niklas Pålssonin otetta penkin takana on ollut vahva. Toimivaa pelitapaa ei ole lähdetty muuttamaan ja terävissä vastaiskuissa Max Wahlgren ja Linus Malmström ovat jatkaneet tehokkaina. Joukkueen tärkeimmistä palasista työjuhta Linus Nordgren on ollut puolustussuuntaan totutun vahva ja nuori Fredi Pettersson on napannut ison stepin urallaan eteenpäin.

Kotijoukkue liitää komeassa seitsemän ottelun pisteputkessa ja MM-kisatauon jälkeen sekä Hagunda että Thorengruppen kaatuivat kliinisten esitysten jälkeen. Tähtivahti Edlingin selän takana on kolissut ainoastaan 4,5 osuman keskiarvolla ja kotikaukalossa lukemat pyöristyvät vielä tätäkin paremmaksi.

Storvreta on suomalais-legenda Mika Kohosen alaisuudessa ollut ilmiömäisen kurinalainen. Vreta ei liiemmin ole otsikoihin noussut mutta yhdeksästä ottelusta peräti kahdeksan voittoa alkaa vähitellen muistuttaa vuosikymmenen alun dynastiasta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FC Helsingborg (@fc_helsingborg) jakama julkaisu


Dalenista naarattu Parsjö-Tegner on ollut “Kotkien” maalinsuulla hirmuisessa vireessä ja Tobias Gustafssonin johtaman seinävarman pakiston takana verkko on helissyt reilulla marginaalilla sarjan vähiten. Uppsalalaiset on saanut pidettyä Falun ja Växjö-otteluita lukuunottamatta vastustajat aina alle viidessä osumassa ja päästettyjenmaalien ottelukeskiarvo on jäätävä 3,33!

Storvreta saanee jälleen pallonhallinnan itselleen ja Helsingborg keskittyy pitkälti tutun bussin parkkeeraamiseen. Pelitempo tulee lähentelemään hyvin paljon KV-salibandya, jossa maaliodotus on selvästi normaalia matalampi. Kaksikon historiakin on varsin under-painotteinen ja keskinäisissä kohtaamisissa alle 11 osuman ollaan jääty viimeisen kymmenen ottelun otannalla peräti seitsemän kertaa. Galaksinon markkinatoppi underille kattaa maalijuhlienkin riskin mallikkaasti ja ruksitaan viikonlopun pelitositteelle mukaan!

Näin teet tällä vedolla 48,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ underille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Helsingborg – Storvreta alle 10,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*tarjous vain uusille asiakkaille